Σύνδεση με Facebook
 • Επιθυμώ να λαμβάνω προσφορές στο email μου
Close
Αν έχετε ήδη εγγραφεί στο Newsletter πατήστε εδώ.
 

19,90€ για ένα γεύμα για 2 άτομα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, στο εστιατόριο "Η Γοργόνα του Χαλανδρίου" στο Χαλάνδρι, αξίας 40€ - έκπτωση 50%

Σύστησε την: , ή διέδωσέ την:
  Αγόρασέ το! 19,9€

Αξία 40€ Έκπτωση 50% Κέρδος 20,1€

 • ώρες
 • λεπτά
 • δεύτερα
18 αγορές ήδη Η προσφορά έγινε ενεργή μετά από 1 αγορά
Η Γοργόνα του Χαλανδρίου, Χαλάνδρι Η Γοργόνα του Χαλανδρίου, Χαλάνδρι Η Γοργόνα του Χαλανδρίου, Χαλάνδρι Η Γοργόνα του Χαλανδρίου, Χαλάνδρι Η Γοργόνα του Χαλανδρίου, Χαλάνδρι Η Γοργόνα του Χαλανδρίου, Χαλάνδρι Η Γοργόνα του Χαλανδρίου, Χαλάνδρι Η Γοργόνα του Χαλανδρίου, Χαλάνδρι Η Γοργόνα του Χαλανδρίου, Χαλάνδρι Η Γοργόνα του Χαλανδρίου, Χαλάνδρι Η Γοργόνα του Χαλανδρίου, Χαλάνδρι Η Γοργόνα του Χαλανδρίου, Χαλάνδρι Η Γοργόνα του Χαλανδρίου, Χαλάνδρι Η Γοργόνα του Χαλανδρίου, Χαλάνδρι Η Γοργόνα του Χαλανδρίου, Χαλάνδρι Η Γοργόνα του Χαλανδρίου, Χαλάνδρι Η Γοργόνα του Χαλανδρίου, Χαλάνδρι Η Γοργόνα του Χαλανδρίου, Χαλάνδρι Η Γοργόνα του Χαλανδρίου, Χαλάνδρι

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

 • Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι έως 31/03/2017. Εξαιρούνται οι επίσημες εορτές, αργίες και παραμονές αργιών.
 • Ώρες εξυπηρέτησης κουπονιών: Όλες τις μέρες της εβδομάδας
 • Κάθε κουπόνι περιλαμβάνει ένα γεύμα για 2 άτομα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ, έως συνολική αξία 40€.
 • Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται τα ποτά και τα αναψυκτικά.
 • Για παραγγελία άνω των 40€ πληρώνετε τη διαφορά απευθείας στο εστιατόριο.
 • Μπορούν να εξαργυρωθούν απεριόριστα κουπόνια ανά τραπέζι.
 • Είναι απαραίτητο να κάνετε κράτηση τουλάχιστον 1-2 ημέρες πριν στο 210 6845838, αναφέροντας τον 10-ψήφιο κωδικό του κουπονιού σας.
 • Είναι απαραίτητη η προσκόμιση του εκτυπωμένου κουπονιού.
 • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Dealsafari. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Dealsafari 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 18:00).
 
 

Η Γοργόνα του Χαλανδρίου

Διονύσου 4,
Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 6845838  

Η Γοργόνα του Χαλανδρίου

Εστιατόρια με θαλασσινά υπάρχουν πολλά.

Δεν είναι όμως όλα ίδια. Δε φροντίζουν όλοι να πάρουν τις γνωστές αγαπημένες γεύσεις και να δημιουργήσουν καινούργια πιάτα με φαντασία, όπως το γιουβέτσι θαλασσινών, τα λιγκουίνι ή τα καλαμάκια με θαλασσινά, τη μαρινάρα σε καρβέλι κ.ά.

Δεν τολμούν όλοι να πουν ''δεν έχουμε ψάρια'' όταν δε βρίσκουν κάτι φρέσκο και εκλεκτό να σερβίρουν.! Εμείς, δίπλα στα γνωστά και αγαπημένα, βάλαμε τις δικές μας συνταγές, σας τις προσφέρουμε σε εντυπωσιακά χαμηλές τιμές για να μπορείτε να τις χαρείτε όλοι.

(Για να δείτε τις φωτογραφίες σε μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω τους και στη συνέχεια περιηγηθείτε στην επόμενη/προηγούμενη πατώντας το δεξί/αριστερό βελάκι)

 

ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ

Στο χώρο αυτό υπάρχει κάθε μέρα και μία νέα ερώτηση - quiz την οποία μπορούν να δούν μόνο οι συνδεδεμένοι χρήστες. Συνδέσου, για να δεις τη σημερινή ερώτηση, και απάντησε την σωστά για να κερδίσεις 100 € πίστωση!

Σεφερλής Περοκέ

 

Προσφορές Εστιατορίων:

 

Επιπλέον προσφορές:

 

Τρόποι Πληρωμής

Δεν έχετε πιστωτική κάρτα; Κανένα πρόβλημα!

Περισσότερες πληροφορίες >>

Συστήστε το Dealsafari

Συστήστε το Dealsafari στους φίλους σας και κερδίστε 2 x 3€ για κάθε σύσταση!

Περισσότερες πληροφορίες >>

Προβάλετε την Επιχείρησή σας

Εάν έχετε επιχείρηση, επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε τι μπορεί να κάνει το Dealsafari για εσάς!

Περισσότερες πληροφορίες >>