30€ για (1) θεραπεία Κρυολιπόλυσης σε περιοχή της επιλογής σας και (2) θεραπείες λεμφικής αποσυμφόρησης με το μηχάνημα Presso, από το Metro Beauty Laser & Spa στο Μετρό Αγ. Δημητρίου, αξίας 180€ - έκπτωση 83%

Metro Beauty Laser & Spa (Άγιος Δημήτριος)

Άγιος Δημήτριος

Όροι της Προσφοράς

 • Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας έως 31/07/2017.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτ. έως Παρ. 10.30 - 20.00
 • Το κάθε κουπόνι αφορά 1 άτομο και περιλαμβάνει:
  • 1 θεραπεία Κρυολιπόλυσης, διάρκειας 30'
  • 2 θεραπείες λεμφικής αποσυμφόρησης με το μηχάνημα Presso, διάρκειας 30' η κάθε συνεδρία
 • Περιοχές εφρμογής κρυολιπόλυσης:
  • Κοιλιά
  • Μηροί
  • Γλουτοί
  • Γόνατα
  • Χέρια
 • Η προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένα μέλη.
 • Μπορείτε να αγοράσετε έως 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα ως δώρα σε συγγενείς και φίλους.
 • Για να κλείσετε ραντεβού τηλεφωνήστε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στα 210-9714800, 210-9704222, αναφέρονατς τον 10-ψήφιο κωδικό του κουπονιού σας.
 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Dealsafari.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Dealsafari.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 18:00).

Επέλεξε απο τα παρακάτω:

1
30€ για (1) θεραπεία Κρυολιπόλυσης σε περιοχή της επιλογής σας και (2) θεραπείες λεμφικής αποσυμφόρησης με το μηχάνημα Presso, από το Metro Beauty Laser & Spa στο Μετρό Αγ. Δημητρίου, αξίας 180€ - έκπτωση 83%
30 €
Μη Διαθέσιμο
6 αγορές έως τώρα

Η προσφορά έληξε στις 1/06/2017

Τρόποι πληρωμής:

 • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
 • Paypal
 • Κατάθεση
 • Web Banking
 • Μετρητά μέσω Courier
Περισσότερες πληροφορίες >>

Λίγα Λόγια

Κρυολιπόλυση

Επαναστατική μη επεμβατική θεραπεία που διεισδύει βαθιά νεκρώνοντας τα λιποκύτταρα σε περιοχές με εντονότερο πρόβλημα, ενώ δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μικρότερα προβλήματα τοπικού λίπους κάνοντας ένα είδος φυσικής γλυπτικής και σύσφιγξης του σώματος. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής περιοχής που θα εφορμοστεί η συνεδρία. Οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί είναι αυτές που κυρίως συγκεντρώνεται το δυστροφικό λίπος: κοιλιά, μηροί, γλουτοί, γόνατα και χέρια.

Λεμφική αποσυμφόρηση με το μηχάνημα Presso

Oι μικροπιέσεις (με αέρα) που δημιουργεί βοηθούν στηνενεργοποίηση του μεταβολισμού, στην αύξηση των καύσεων και στην καταπολέμησητης κυτταρίτιδας. Οι πιέσεις γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος προκειμένου να ενεργοποιήσει την κυκλοφορία της λέμφου. Η λέμφος «ξεμπλοκάρει» και οι τοξίνες αποβάλλονται πιο εύκολα. Η αίσθηση; Πιο ξεκούραστο και χαλαρό σώμα.

Πρόκειται για μια συσκευή που έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και με μεγάλη επιτυχία, δεδομένου ότι μεταδίδει μια άμεση αίσθηση άνεσης, είναι εύκολο να εφαρμοστεί και να φέρει καλά αποτελέσματα. Λειτουργεί με βάση τη φυσική ενέργειαπου επιδρά επί της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας, καθιστώντας την πιοαποτελεσματική και βελτιώνοντας έτσι προβλήματα που απαντώνται συχνότερα:κυτταρίτιδα, κατακράτηση υγρών, κ.λπ. Συνδυάζεται επίσης τέλεια με άλλα καλλυντικά ή θεραπείες όπως το Cavitation, που χρησιμοποιούνται για την πρόληψη ή την διόρθωση ατελειών.

Κατά τη θεραπεία pressotronic, αποδεσμεύεται η κυκλοφορία του αίματοςαποστραγγίζονται τα διάμεσα υγρά καθώς και το εξωκυττάριο περιβάλλον από τα απόβλητα με αποτέλεσμα τα κύτταρα να παραμένουν καθαρά.. Η πίεση δεν ασκείται ταυτόχρονα σε ολόκληρη την περιοχή που καλύπτεται από τα τμήματα της συσκευής, αλλά σύμφωνα με την κεντρομόλο ακολουθία του φλεβικού αίματος και της λέμφου.

Metro Beauty Laser & Spa (Άγιος Δημήτριος)

Όταν ακούμε την μαγική λέξη spa, το μυαλό μας πηγαίνει σε μυστηριώδεις χώρους και αίθουσες με χαμηλό φωτισμό.

Όταν το spa ενώνεται με το φως,το χρώμα και τη μουσική τότε έχουμε το FengShui Spa.

Όταν αυτά βρίσκονται σε έναν μοντέρνο και άνετο χώρο, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένες θεραπείες, τότε μιλάμε για το Metro Beauty Laser & Spa.

Ένας σύγχρονος χώρος, γεμάτος φως και χρώμα, έρχεται να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζατε για το spa. Θεραπείες που ενσωματώνουν την αρχαία κινέζικη φιλοσοφία του Feng Shui με τις σύγχρονες τεχνικές της Δύσης θα σας προσφέρουν ευεξία, αρμονία και υγεία.

Όμως δεν σταματάμε εκεί. Στο Metro Beauty Laser & Spa θα βρείτε θεραπείες ανάπλασης και αποτρίχωσης βασισμένες στην δύναμη του παλμικού φωτός (IPL Laser) αλλά και την πλέον σύγχρονη τεχνολογία όσον αφορά την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, το τοπικό πάχος, το αδυνάτισμα, την σύσφιξη.

Και φυσικά θεραπείες υψηλής αισθητικής προσώπου, από το έμπειρο προσωπικό μας.

Αν ήταν ερευνητικά εργαστήρια, το κέντρο Αισθητικής Metro Beauty Laser & Spa, θα ήταν σίγουρα ο «Δημόκριτος» με την προσήλωση τους σε κάθε τι τεχνολογικά καινοτόμο που τελειοποιεί τις θεραπείες φτάνοντας όλο και πιο κοντά στο απόλυτο (αποτέλεσμα).

Εύκολα προσβάσιμο λόγω του Metro, δίπλα στο νέο εμπορικό κέντρο MetroMall το Metro Beauty Laser & Spa, με τιμές που χτυπάνε την κρίση, γίνεται προσιτό σε όλους, έτοιμο να σας υποδεχτεί και σας γεμίσει λάμψη, ζωντάνια και ομορφιά.

Λεωφ. Βουλιαγμένης 272 Α, 2oς όροφος,
Αγ. Δημήτριος
(στάση μετρό Άγιος Δημήτριος)
 210 9714800, 210 9704222