Προσφορές για "Death Disco - Πέφτει η νύχτα στο Πικέρμι"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Death Disco - Πέφτει η νύχτα στο Πικέρμι". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Θέατρα κάντε κλικ εδώ.

Death Disco - Πέφτει η νύχτα στο Πικέρμι

Δείτε το trailer της παράστασης:

H πιο ξεκαρδιστική κωμωδία της χρονιάς έρχεται. Η θεατρική εταιρεία Replica παρουσιάζει το έργο "Πέφτει η νύχτα στο Πικέρμι". Για πάμε λίγο στο Πικέρμι να δούμε τι γίνεται... Σε μια γειτονιά λοιπόν στο Πικέρμι υπάρχει ένα γυμναστήριο. Ο Τίτος είναι ο ιδιοκτήτης και ζει έξαλλες καταστάσεις. Τι γίνεται όταν η καλύτερή του φίλη του ζητάει να αλλάξει ολόκληρος, για να την βοηθήσει; Και όταν εννοούμε ολόκληρος, στην κυριολεξία. Ο ερχομός του Μανωλιού από την Κρήτη, αδερφός της Κρηνιώς φέρνει τα πάνω κάτω... Δύσκολο να το καταλάβεις αν δεν το ζήσεις. Τόσο δύσκολο είναι και για την Δοξούλα, την Ταμάρα και τον Τζώρτζη που το βλέπουν αυτό το παιχνίδι ως θεατές. Μπλέξιμο στο μπλέξιμο λοιπόν σε μια κατά τα άλλα ήσυχη γειτονιά στο Πικέρμι που όποτε πέφτει η νύχτα γίνεται της τσικουδιάς. Δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα. Σε περιμένουμε να αποκαλύψουμε παρέα όλα τα μυστικά των ηρώων μας! Μια κωμωδία που θα αναστατώσει τους κατοίκους του Πικερμίου...και εσένα!!

Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κλειδέρης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δήμητρα Μάρακα
Χορογραφίες: Μιράντα Τζανακάκη
Φωτογραφίες: Θανάσης Σιδερίδης
Σκηνοθεσία trailer: Αγάπη Καλογιάννη
Το τραγούδι της παράστασης έγραψε ο Ανδρέας Λάμπρου και το ερμηνεύει η Σόφη Ζαννίνου

Πρωταγωνιστούν: Ανδρέας Αριστοτέλους Κατερίνα Παναγιωτοπούλου Αγάπη Ντούσκα Ασημένια Παπαδοπούλου Βασίλης Γιαννιώσης Γιάννης Κλειδέρης

Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου,
Ψυρρή
6973 068994