Προσφορές για "Metro Beauty Laser & Spa (Άγιος Δημήτριος)"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Metro Beauty Laser & Spa (Άγιος Δημήτριος)". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Αδυνάτισμα κάντε κλικ εδώ.

Metro Beauty Laser & Spa (Άγιος Δημήτριος)

Όταν ακούμε την μαγική λέξη spa, το μυαλό μας πηγαίνει σε μυστηριώδεις χώρους και αίθουσες με χαμηλό φωτισμό.

Όταν το spa ενώνεται με το φως,το χρώμα και τη μουσική τότε έχουμε το FengShui Spa.

Όταν αυτά βρίσκονται σε έναν μοντέρνο και άνετο χώρο, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένες θεραπείες, τότε μιλάμε για το Metro Beauty Laser & Spa.

Ένας σύγχρονος χώρος, γεμάτος φως και χρώμα, έρχεται να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζατε για το spa. Θεραπείες που ενσωματώνουν την αρχαία κινέζικη φιλοσοφία του Feng Shui με τις σύγχρονες τεχνικές της Δύσης θα σας προσφέρουν ευεξία, αρμονία και υγεία.

Όμως δεν σταματάμε εκεί. Στο Metro Beauty Laser & Spa θα βρείτε θεραπείες ανάπλασης και αποτρίχωσης βασισμένες στην δύναμη του παλμικού φωτός (IPL Laser) αλλά και την πλέον σύγχρονη τεχνολογία όσον αφορά την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, το τοπικό πάχος, το αδυνάτισμα, την σύσφιξη.

Και φυσικά θεραπείες υψηλής αισθητικής προσώπου, από το έμπειρο προσωπικό μας.

Αν ήταν ερευνητικά εργαστήρια, το κέντρο Αισθητικής Metro Beauty Laser & Spa, θα ήταν σίγουρα ο «Δημόκριτος» με την προσήλωση τους σε κάθε τι τεχνολογικά καινοτόμο που τελειοποιεί τις θεραπείες φτάνοντας όλο και πιο κοντά στο απόλυτο (αποτέλεσμα).

Εύκολα προσβάσιμο λόγω του Metro, δίπλα στο νέο εμπορικό κέντρο MetroMall το Metro Beauty Laser & Spa, με τιμές που χτυπάνε την κρίση, γίνεται προσιτό σε όλους, έτοιμο να σας υποδεχτεί και σας γεμίσει λάμψη, ζωντάνια και ομορφιά.

Λεωφ. Βουλιαγμένης 272 Α, 2oς όροφος,
Αγ. Δημήτριος
(στάση μετρό Άγιος Δημήτριος)
 210 9714800, 210 9704222