Αρχοντικό Διομήδη

Το Αρχοντικό βρίσκεται στην καρδιά του χωριού και με κατεύθυνση την κεντρική πλατεία, το "Αρχοντικό Διομήδης" δεσπόζει επιβλητικό πάνω από την ακουστή κρήνη του Αθάνατου Νερού, "Τα Λιονταράκια".

Το Αρχοντικό είναι ένα κτίριο του 18ου αιώνα που ξεχωρίζει από την επιβλητικότητα και την μεγαλοπρέπεια της ιδιόρρυθμης αρχιτεκτονικής που έχει. Φτιαγμένο από πέτρα και ξύλο, αγκαλιάζει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Το εσωτερικό του κτιρίου αποτελείται από σκούρα ξύλινα πατώματα και ταβάνια και ξύλινα παραδοσιακά έπιπλα.

Ο τρίτος όροφος που βρίσκεται ο οντάς έχει πολλά παράθυρα και φεγγίτες. Κατασκευασμένος από επάλληλες σειρές λίθων που προεξέχουν, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του αρχοντικού.

Γύρω από τις σάλες - σαλόνια διατάσσονται οι καμάρες. Τα καθιστικά που διαμορφώνονται στα σαλόνια δημιουργούν γωνίες για συζήτηση και απόλαυση της θέας δίπλα στο τζάκι. Ο χώρος γίνεται πιο όμορφος, απαραίτητο για αυτούς που η διασκέδασή τους περιορίζεται στα όρια του αρχοντικού.

Στο "Αρχοντικό Διομήδης" θα βρείτε δώδεκα δωμάτια με 26 κλίνες συνολικά, άρτια διαμορφωμένα με παραδοσιακή αρχιτεκτονική και διακόσμηση, δίνοντας έμφαση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής.

Το "Αρχοντικό Διομήδης" διαθέτει προτάσεις για κάθε εποχή, ενταγμένο αρμονικά στην φυσική ομορφιά του τοπίου με τα παραδοσιακά στοιχεία και την καταπληκτική θέα του Παγασητικού.

Η εξαιρετική του θέση, το υπέροχο περιβάλλον και η άριστη φιλοξενία, γίνονται ο απόλυτος συνδυασμός απολαυστικών και αξέχαστων διακοπών.
Επίσης, κατά την καλοκαιρινή περίοδο, έχετε τη δυνατότητα να ενοικιάσετε το ιδιόκτητο ιστιοπλοϊκό μας σκάφος και να χαλαρώσετε κάνοντας βόλτες στον Παγασητικό κόλπο.

Μακρυνίτσα,
Πήλιο
24280 99430 

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές από Αρχοντικό Διομήδη.