Θέατρο Χατζηχρήστου - Δεν έχουν ΤΣΙΠρΑ πάνω τους

Η επιθεώρηση των Γιώργου Κωνσταντίνου - Ντίνου Σπυρόπουλου που δεν αφήνει τίποτα χωρίς να το σχολιάσει και προσφέρει δύο ώρες ατέλειωτου γέλιου. 

Η πρώτη μετεκλογική επιθεώρηση σε όλη την Ελλάδα. Ένας μεγάλος μουσικός θίασος σε μία παράσταση που θα σας κάνει να γελάσετε και να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα σας. Ο Στάθης Ψάλτης ως θαυμαστής του Τσίπρα τα λέει έξω από τα δόντια για τις υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν και για την αριστερά που τελικά μας βγήκε από τα δεξιά. Πρώτη φορά αριστερά, πρώτη φορά μας τον φορά.

Στο δεύτερο μέρος η σπαρταριστή γριά, που μόνο ο Στάθης μπορεί να ερμηνεύσει, πάει στο νοσοκομείο και εκεί γίνεται ο χαμός με τους γιατρούς. Ο Μάρκος Λεζές είναι ένας ταβερνιάρης που λόγω κρίσης ανακυκλώνει τα φαγητά και εφευρίσκει καινούργιες συνταγές. Ως εφοριακός προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Και ως γιατρός του ΕΣΥ δεν αρνείται ένα φακελάκι για έναν καφέ. Απλά πίνει πολύ ακριβό καφέ. Ο Μιχάλης Μόσιος είναι ένα ανθρωπάκι που πάει στην εφορία για να βρει το δίκιο του, αλλά στο τέλος τον τρελαίνουν. Η Νατάσα Τσακαρισιάνου ψάχνει τον άντρα της στο θέατρο που έχει τρελαθεί από τα μέτρα και δεν αποδίδει στο κρεβάτι. Ο Τάκης Βαμβακίδης ζωντανεύει τον Καραγκιόζη επί σκηνής και μαζί με την Αγλαΐα (Νατάσα Τσακαρισιάνου) προσπαθεί να σώσει την καλύβα του από την κατάσχεση. Ο Βασίλης Ζωνόρος είναι ένας γκέι που βρέθηκε κατά λάθος σε μια διαδήλωση και περιγράφει το τι είδε και τι έπαθε. Η Χριστίνα Ψάλτη ως Ευγενία Μανωλίδου διαμαρτύρεται που ο Μπουμπούκος της δεν έγινε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

Μουσική: Νίκος Στρατηγός
Χορογραφίες: Δέσποινα Χουζούρη
Σκηνοθεσία: Γιώργος Κωνσταντίνου

Ηθοποιοί: Στάθης Ψάλτης, Μάρκος Λεζές, Μιχάλης Μόσιος, Νατάσα Τσακαρισιάνου, Τάκης Βαμβακίδης, Βασίλης Ζωνόρος, Χριστίνα Ψάλτη, Ιωάννα Σάλμη
Συμμετέχει και τραγουδάει η Ελένη Φιλίνη.

Πανεπιστημίου 38,
Κέντρο
210 3604618

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές από Θέατρο Χατζηχρήστου - Δεν έχουν ΤΣΙΠρΑ πάνω τους.