Κatafigi Hotel

Το ξενοδοχείο Katafigi, χτισμένο το 2007,είναι ένα ορεινό θέρετρο 3 αστέρων, το οποίο ειδικεύεται σε υπαίθριες δραστηριότητες με τη δημιουργία πακέτων διακοπών για ομάδες, στην Ελλάδα και, ιδιαίτερα, στα βουνά της Πιερίας. Μερικές από τις υπηρεσίες μας είναι η πεζοπορία, η τοξοβολία, η ορεινή ποδηλασία, τα μαθήματα μαγειρικής κ.ά. Οι ειδικευμένοι επαγγελματίες συνεργάτες μας παρέχουν καθοδήγηση και υποστήριξη εξασφαλίζοντας ότι θα ζήσετε κάθε δραστηριότητα στο έπακρο. Επιλέξτε το χρονικό διάστημα που θέλετε, και αφήστε να κανονίσουμε όλα τα υπόλοιπα εμείς.

Βρισκόμαστε σε υψόμετρο 1500 μέτρων και 26 χιλιόμετρα από το χωριό Βελβεντό της Κοζάνης. Στο ξενοδοχείο μας θα βρείτε, εκτός από αισθητική και άνετα δωμάτια, ένα μοντέρνο εστιατόριο, με χωρητικότητα έως 50 άτομα, έτοιμα να ικανοποιήσουν κάθε καλοφαγά, αλλά και όλα τα είδη των ιδιωτικών εκδηλώσεων. Η καταπληκτική θέα που προσφέρεται στα Πιέρια Όρη θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Η γη μας και, ιδιαίτερα, το χωριό Καταφύγιο, περιβάλλεται από μία εκπληκτική φυσική ομορφιά που ηρεμεί, ενώ την ίδια στιγμή γοητεύει την ψυχή του επισκέπτη. Το ξενοδοχείο μας, λόγω του μικρού αριθμού των διαθέσιμων κλινών (20), χαρακτηρίζεται από τη VIP εξυπηρέτηση των πελατών.

Το ξενοδοχείο Katafigi είναι μία ξεχωριστή προσθήκη στην Κοζάνη και μία έξυπνη επιλογή για τους ταξιδιώτες, παρέχοντας άψογη εξυπηρέτηση με όλες τις βασικές ανέσεις.

Βασιλείου Βέργου & Παπανικολάου,
Καταφύγιο, Κοζάνη
6945 978166

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές από Κatafigi Hotel.