Από 6€ για βόλτα με πόνι και μαθήματα ιππασίας για παιδιά και ενήλικες, στο πλήρως καταρτισμένο ''Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Βαρυμπόμπης (Α.Κ.Ι.Β.)'', δίπλα στο Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας, με έκπτωση έως 61%

Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Βαρυμπόμπης (Α.Κ.Ι.Β.)

Βαρυμπόμπη

Όροι της Προσφοράς

 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Dealsafari.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Dealsafari.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 18:00).

Επέλεξε από τα παρακάτω:

1
6€ για 1 βόλτα με πόνι 20' για παιδιά 4-8 ετών
6 €
Αγόρασέ το!
2
13€ για 1 μάθημα ιππασίας με πόνι 30' για παιδιά 5-8 ετών
13 €
Αγόρασέ το!
3
15€ για 1 μάθημα ιππασίας 50' για παιδιά άνω των 8 ετών και ενήλικες
15 €
Αγόρασέ το!
4
36€ για 3 μαθήματα ιππασίας με πόνι 30' για παιδιά 5-8 ετών
36 €
Αγόρασέ το!
5
42€ για 3 μαθήματα ιππασίας 50' για παιδιά άνω των 8 ετών και ενήλικες
42 €
Αγόρασέ το!
6
65€ για 5 μαθήματα ιππασίας 50' για παιδιά άνω των 8 ετών και ενήλικες
65 €
Αγόρασέ το!
31 αγορές έως τώρα

Η προσφορά λήγει σε:


 • ώρες
 • :

 • λεπτά
 • :

 • δεύτερα

Τρόποι πληρωμής:

 • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
 • Paypal
 • Κατάθεση
 • Web Banking
 • Μετρητά μέσω Courier
Περισσότερες πληροφορίες >>

Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Βαρυμπόμπης (Α.Κ.Ι.Β.)

Το Αθλητικό Κέντρο Ιππασίας Βαρυμπόμπης (Α.Κ.Ι.Β.) είναι ένας συνδυασμός Αθλητικού Ιππικού Ομίλου (διαθέτει στη δύναμή του αθλητές που συμμετέχουν στις Εθνικές ομάδες τόσο της υπερπήδησης εμποδίων όσο και της ιππικής δεξιοτεχνίας σε επίπεδο Βαλκανικών και Πανευρωπαϊκών αγώνων), αλλά και ομίλου όπου οι ιδιοκτήτες αλόγων και οι φίλοι του αθλήματος μπορούν να χαρούν πολύωρες βόλτες στο δάσος. Η θέση του είναι μοναδική αφού βρίσκεται στα όρια του δρυμού της Πάρνηθας.

Στη Σχολή Ιππασίας του Α.Κ.Ι.Β. είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι θα ήθελαν να έρθουν σε επαφή με τα υπέροχα άλογα και να ασχοληθούν είτε αθλητικά με την ιππασία όσο και να λάβουν τις απαραίτητες γνώσεις για να απολαμβάνουν βόλτες στο δάσος παρέα με άλογα.

Τα άλογα της σχολής είναι διαλεγμένα με προσοχή για να είναι ήσυχα, αξιόπιστα και να καλύπτουν όλα τα στάδια της βασικής εκπαίδευσης των μελλοντικών αθλητών - φίλων της ιππασίας. Υπάρχουν μικρά, μεσαία και μεγάλα πόνι, όπως και άλογα, ώστε να μπορούν να ξεκινάνε τις βόλτες τους παιδιά από 5 μέχρι χρόνων! Κάθε χρόνο καινούργιοι μαθητές αποκτούν την Άδεια Ικανότητας Αθλητή και ξεκινούν την αθλητική τους πορεία από τον όμιλό τους.

Ο όμιλος διαθέτει 3 ιπποδρόμια, ένα κλειστό ιπποδρόμιο, 40 padocks όπου περνούν ελεύθερα πολλές ώρες όλα τα άλογα, εντευκτήριο που διαθέτει δωρεάν σύνδεση wi-fi.

Τέρμα Τύμβου Σοφοκλή,
Βαρυμπόμπη
6936 594352