17€ για 1 full body peeling με καφέ, μέντα, μπαχάρια και αιθέρια έλαια ακολουθούμενο από χαλαρωτικό μασάζ με βούτυρο καριτέ, έλαιο αργκάν και βιταμίνη Ε (διάρκεια 60'), από το "Morjana Spa" στην Αθήνα (πλησίον Μετρό Ευαγγελισμός), αξίας 80€ - έκπτωση 79%

Morjana Spa

Ευαγγελισμός

Όροι της Προσφοράς

 • Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας έως 31/08/2017.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτ. έως Παρ. 11.00 - 19.00 και Σάβ. 11.00 - 17.00
 • Η προσφορά περιλαμβάνει 1 full body peeling με καφέ, μέντα, μπαχάρια και αιθέρια έλαια ακολουθούμενο από χαλαρωτικό μασάζ με βούτυρο καριτέ, έλαιο αργκάν και βιταμίνη Ε (διάρκεια 60')
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
 • Για να κλείσετε ραντεβού επικοινωνείτε τουλάχιστον 3 ημέρες πριν στο 210 9244077.
 • Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Dealsafari.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Dealsafari.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 18:00).

Επέλεξε από τα παρακάτω:

1
17€ για 1 full body peeling με καφέ, μέντα, μπαχάρια και αιθέρια έλαια ακολουθούμενο από χαλαρωτικό μασάζ με βούτυρο καριτέ, έλαιο αργκάν και βιταμίνη Ε (διάρκεια 60'), από το "Morjana Spa" στην Αθήνα (πλησίον Μετρό Ευαγγελισμός), αξίας 80€ - έκπτωση 79%
17 €
Μη Διαθέσιμο
290 αγορές έως τώρα

Η προσφορά έληξε στις 5/07/2017

Τρόποι πληρωμής:

 • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
 • Paypal
 • Κατάθεση
 • Web Banking
 • Μετρητά μέσω Courier
Περισσότερες πληροφορίες >>

Λίγα Λόγια

Full-body Peeling και Μασάζ

Μια περιποίηση που θα βελτιώσει την υφή και θα ενισχύσει την άμυνα της επιδερμίδας σας ενώ παράλληλα θα σας ανακουφίσει. Περιλαμβάνει αρωματικό peeling σε όλο το σώμα με καφέ, μέντα μπαχάρια και αιθέρια έλαια. Ακολουθεί αρωματικό, τελετουργικό , χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα και το πρόσωπο με βούτυρο καριτέ , έλαιο άργκαν και βιταμινη Ε. Η απολέπιση, δηλαδή η τριβή της επιδερμίδας με προϊόντα που περιέχουν κόκκους, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, διεγείρει την ανανέωση νέων και λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος κάνοντας τους πόρους να δείχνουν πιο σφριγηλοί. Επιπλέον, οι κινήσεις που κάνουμε τρίβοντας το προϊόν πάνω στο δέρμα διεγείρουν σημαντικά τη μικροκυκλοφορία και διευκολύνουν την αποβολή των τοξινών.

Morjana Spa

Κλείστε τα μάτια και ταξιδέψτε σε μέρη εξωτικά!

Αφήστε να σας κατακλύσουν μνήμες προορισμών που δεν είδατε και καρπών που δεν γευθήκατε!

Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με οσμές ποικιλόχρωμων ανθέων και φρούτων του μακρινού Σιάμ και μπαχαριών από τις περίφημες αγορές της Ανατολίας.

Αφήστε τους κατοίκους τους να σας ψιθυρίσουν συνταγές που έμειναν στο πέρασμα των αιώνων και έγιναν μέρος μιας ιδιαίτερης φιλοσοφίας.

Το Morjana Spa υποστηρίζοντας τη νέα τάση για εσωτερική ευμάρεια, ξεφεύγει από τα βασικά και παρωχημένα ευρωπαϊκά πρότυπα στο χώρο των προϊόντων Spa, ασπάζεται τη γνώση αρχαίων μακρινών πολιτισμών και προτείνει θεραπείες που ηρεμούν την ψυχή και ταξιδεύουν το πνεύμα.

Βασιλέως Κωνσταντίνου 46 & Βασιλέως Γεωργίου (Μετρό Ευαγγελισμός),
Αθήνα
2103633617