20€ για ένα 4 hands μασάζ, από 2 μασέρ ταυτόχρονα και με 6 διαφορετικές τεχνικές σε όλο το σώμα και πρόσωπο, μια μοναδική απόλαυση αφύπνισης των αισθήσεων, βαθιάς χαλάρωσης και αναζωογόνησης σώματος & πνεύματος, από το Mystic Neverland στον Πειραιά, αξίας 150€ - έκπτωση 87%

Mystic Neverland

Πειραιάς

Όροι της Προσφοράς

 • Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας έως 30/11/2017.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτ. έως Σάββ. 11.00 - 20.00
 • Η προσφορά περιλαμβάνει ένα four hand massage revilatizing, για όλο το σώμα & πρόσωπο.
 • Αρμονικός συνδυασμός 4 χεριών (2 θεραπευτές ταυτόχρονα) & 6 διαφορετικών τεχνικών:
  • Rejuvance
  • Αρωματοθεραπεία - Πιεσοθεραπεία
  • Ayurvedic Massage
  • Bamboo Massage
  • Thai Foot Massage & Ανθοϊάματα Bach
  • Reiki
 • Η διάρκεια του μασάζ είναι 60'.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή από συγγενείς ή φίλους.
 • Για να κλείσετε ραντεβού τηλεφωνήστε τουλάχιστον 3 ημέρες πριν στο 213 0222652.
 • Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Dealsafari.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Dealsafari.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 18:00).

Επέλεξε απο τα παρακάτω:

1
20€ για ένα 4 hands μασάζ, από 2 μασέρ ταυτόχρονα και με 6 διαφορετικές τεχνικές σε όλο το σώμα και πρόσωπο, μια μοναδική απόλαυση αφύπνισης των αισθήσεων, βαθιάς χαλάρωσης και αναζωογόνησης σώματος & πνεύματος, από το Mystic Neverland στον Πειραιά, αξίας 150€ - έκπτωση 87%
20 €
Μη Διαθέσιμο
549 αγορές έως τώρα

Η προσφορά έληξε στις 30/11/2017

Τρόποι πληρωμής:

 • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
 • Paypal
 • Κατάθεση
 • Web Banking
 • Μετρητά μέσω Courier
Περισσότερες πληροφορίες >>

Λίγα Λόγια

Αναλυτικά οι τεχνικές:

Rejuvance

Τεχνική μασάζ που επικεντρώνει την προσοχή της στο πρόσωπο,  στο κεφάλι,  στο λαιμό.  Δρα και επιδερμικά σε βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας όπως στους συνδετικούς ιστούς και στους μύες.

Το Rejuvance ξεμπλοκάρει τα σημεία έντασης που παραμορφώνουν το πρόσωπο.

Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται με τις άκρες των δακτύλων.

Αρωματοθεραπεία - Πιεσοθεραπεία

Αρωματοθεραπεία είναι η χρήση ελαίων που παράγονται από φυτά με θεραπευτικές ιδιότητες (βότανα), με σκοπό τη βελτίωση της σωματικής και ψυχολογικής ευεξίας, τη βελτίωση της διάθεσης και γενικά την εναρμόνιση ψυχής, σώματος και εξωτερικού περιβάλλοντος. Τα αιθέρια έλαια βοηθάνε στη μείωση του στρες και της έντασης, προσφέρουν αναζωογόνηση, αυξάνουν τη σωματική αντοχή, εξισορροπούν τα συναισθήματα και αυξάνουν τη νοητική διαύγεια δρώντας με απόλυτα φυσικό τρόπο που δεν παραβιάζει τις ανοχές, ούτε διαστρέφει τις ανάγκες του οργανισμού μας.

Με την πιεσοθεραπεία ο ασκούμενος προσφέρει μια πολυδιάστατη θεραπεία. Οι τεχνικές εφαρμόζονται κυρίως στα πόδια , στα χέρια και στο κεφάλι, όπου  υπάρχουν αντανακλαστικά  τα οποία αντιστοιχούν στα εσωτερικά όργανα, αδένες, σπονδυλική στήλη, στα μέλη του σώματος,  αλλά και στα σημεία της ενεργειακής  ανατομίας/μεσημβρινούς. Με αποτέλεσμα να διαλύονται τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα και η αρμονία να αποκαθιστάται σε όλα τα συστήματα του σώματος, στη ψυχολογία και στο νου.  Με την πιεσοθεραπεία επιτυχάνουμε ενεργοπίεση της κυκλοφορίας του αίματος καθώς και την εξισορρόπηση του νευρικού και ορμονικού συστήματος & χαλάρωση των σκελετικών μυών.

Ayurvedic Massage

Η τεχνική του παραδοσιακού αγιουρβεδικού μασάζ, έρχεται από αρχαιοτάτων χρόνων. Όταν ακόμα οι χειρομαλάξεις αποτελούσαν θεραπευτικές μορφές και η κάθε θεραπεία ήταν ιεροτελεστεία. Το αγιουρβέδικό μασάζ είναι η πρωταρχική θεραπεία της Αγιουρβέδα.

Μέσω της χαλάρωσης του σώματος μας επιτρέπεται να εντοπίσουμε την μπλοκαρισμένη ενέργεια που συσσωρεύτηκε στο σώμα και μας επιφέρει ενοχλήσεις & πόνους. Το αγιουρβερδικό μασάζ μας βοηθά να αντιληφθούμε την αλληλεπίδραση σώματος – νου. Τα θεραπευτικά ζεστά αιθέρια έλαια συντελούν στην διατήρηση της υγείας, αρμονιάς & του αυτοσεβασμού μας.

Bamboo Massage

To bamboo massage είναι παραδοσιακή τεχνική της αρχαίας κινέζικης ολιστικής θεραπευτικής με χρήση καλαμιών και ειδικών ξύλινων εξαρτημάτων. Το φυτό bamboo συμβολίζει τη δύναμη, την ευεξία, την ειλικρίνεια & την απλότητα. Με ρολαρίσματα σε μεγάλες μυικές ομάδες και ειδικές πιέσεις στα πέλματα δημιουργήτε δίεργεση του νευρικού συστήματος με αποτέλεσμα την πλήρη αναζωογόννηση. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα προσφέροντας ανακούφιση και μείωση των εντάσεων.

Ιδανικό για την αντιμετώπηση :

 • της Αρθρίτιδας
 • της Τενοντίτιδας
 • των Ημικρανιών
 • των Κυκλοφοριακών Προβλημάτων
 • των Πόνων στα Πόδια
 • για Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας
 • για Αναδόμηση Σώματος

Thai Foot Massage & ΑνθοΪάματα Bach

Οι ρίζες του Thai Foot Massage προέρχονται από την Κίνα. Εξελίχθηκε στην Ταϊλάνδη, απ’ όπου και πήρε το όνομα. Εμπεριέχει στοιχεία από διάφορες τεχνικές μάλαξης σε όλο το πόδι (δακτυλοπιέσεις & ειδικά ξυλάκια) και στοιχεία από τη γιόγκα. Όλα αυτά -μαζί με ιδιαίτερες κινήσεις- ενεργοποιούν τα εσωτερικά όργανα και αυτά με τη σειρά τους βοηθούν τον άνθρωπο να διατηρείται σε καλή κατάσταση υγείας και ευεξίας.  Βοηθάει στη βαθιά χαλάρωση,  βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιεί τα κέντρα στο σώμα που απευθύνονται στο σωματικό και στο νοητικό επίπεδο. Η ταϋλανδέζική μάλαξη στα πόδια πραγματοποιείται με αιθέρια έλαια ή ανθοϊάματα Bach.

Ανθοϊάματα Bach

Tα ανθοϊάματα Μπαχ (Bach Flower Remedies) είναι μια εναλλακτική μέθοδος θεραπείας την οποία ανακάλυψε ο Άγγλος γιατρός  Έντουαρντ Μπαχ. στις αρχές του 20ου αιώνα.. Παρασκευάζονται από 38 διαφορετικά λουλούδια της Αγγλίας και είναι τελείως ακίνδυνα, χωρίς καμία παρενέργεια ή αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα ή ουσίες. Έτσι μπορεί να τα πάρει καθένας (ακόμα και μωρά και ζώα), αρκεί να βρει ποια από τα 38 ταιριάζουν στην δική του περίπτωση. Τα ιάματα Μπαχ ανήκουν στις ενεργειακές θεραπείες. Σύμφωνα με τους θεραπευτές και όσους τα χρησιμοποιούν, θεραπεύουν το νοητικό και συναισθηματικό μέρος του ατόμου και γι'αυτό κατόπιν μπορούν να θεραπεύσουν και το φυσικό σώμα, αφού οι αιτίες των περισσότερων ασθενειών βρίσκονται σ' εκείνα τα επίπεδα. Μπορεί για παράδειγμα κάποιος να έχει ελλείψεις στον οργανισμό του λόγω κακών διατροφικών ή άλλων συνηθειών. Τα ιάματα Μπαχ δε θα προσθέσουν αυτό το στοιχείο που λείπει, αλλά θα βοηθήσουν το άτομο να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή του, ή τις απαραίτητες κινήσεις και επιλογές (π.χ. επιλογή ενός καλού γιατρού) ή μια αλλαγή στη νοητική και συναισθηματική στάση, τα οποία με τη σειρά τους θα φέρουν αποτέλεσμα στο φυσικό σώμα.

Συνδυαστική Ολιστική Μέθοδος Thai Foot Massage με Ανθοϊάματα Bach

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα χρησιμοποιηθεί η Bach Rescue Cream H Bach Rescue Cream είναι κρέμα βάλσαμο για το δέρμα η οποία μαλακώνει και το αποκαθιστά. Περιέχει συνδυασμό 6 ανθοΪαμάτων:

 1. Impatiens - Ανυπομονησία, μεγάλη εσωτερική ένταση
 2. Star of Bethlehem - Για κάθε περίπτωση διανοητικού ή σωματικού σοκ, πρόσφατου ή παλαιού
 3. Cherry Plum - Φόβος ότι θα χάσει τον έλεγχο ή τα λογικά του –υστερία
 4. Rock Rose - Τρόμος, έντονος φόβος, πανικός
 5. Clematis - Ονειροπόληση, αφηρημάδα, έλλειψη προσοχής, δυσκολία συγκέντρωσης
 6. Crab Apple - Το καθαριστικό ίαμα, αίσθημα ακαθαρσίας, εμμονή στη λεπτομέρεια

Το Bach Oil ειδικό μείγμα που συνδυάζει έξι ανθοϊάματα για τόνωση, ευεξία & αντιμετώπιση αρνητικών καταστάσεων και συναισθημάτων. Βοηθά στην αντιμετώπιση των ανχοτικών καταστασέων.

 1. Rock Rose - Τρόμος, έντονος φόβος, πανικός
 2. Clematis - Ονειροπόληση, αφηρημάδα, έλλειψη προσοχής, δυσκολία συγκέντρωσης
 3. Cherry Plum - Φόβος ότι θα χάσει τον έλεγχο ή τα λογικά του –υστερία
 4. Star of Bethlehem - Για κάθε περίπτωση διανοητικού ή σωματικού σοκ, πρόσφατου ή παλαιού
 5. Impatiens - Ανυπομονησία, μεγάλη εσωτερική ένταση
 6. White Chestnut - Συνεχείς ανεπιθύμητες σκέψεις και νοητικοί διάλογοι 

Ρεικι

Το Ρέικι είναι ένα ολιστικό θεραπευτικό σύστημα που κατάγεται από την Ιαπωνία και έχει ευεργετικά αποτελέσματα όπως σωματική ευεξία,  νοητική ηρεμία,  χαλάρωση,  εξάλειψη του άγχους και της ανησυχίας, ανάπτυξης θετικών συναισθημάτων και θετικών σκέψεων,  τα οποία όλα συντελούν στην υγεία του σώματος, του νου και του πνεύματος.

Είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιεί το άγγιγμα των χεριών για να διοχετεύσει την πνευματική ενέργεια που υπάρχει στο σύμπαν.  Η μέθοδος Ρέικι είναι πολύ απλή στην εφαρμογή της και πολύ αποτελεσματική.

Το Ρέικι προσφέρει:

 • Φυσική αποτοξίνωση, ευεξία & ζωτικότητα.
 • Ανακούφιση του πόνου, ενίσχυση φυσικών λειτουργιών του σώματος.
 • Ισορροπία & νοητική διαύγεια, ξεκούραση, αναζωογόνηση & βαθιά χαλάρωση.
 • Μείωση – Εξαφάνιση αρνητικών παρενεργειών των φαρμάκων
 • Ενίσχυση για την απολλαγή από το στρές και το άγχος.
 • Καθαρισμό από το θυμό, τις ενοχές & τις φοβίες
 • Ενίσχυση & αύξηση της αυτοπεποίθησης.

Δείτε και την άλλη μας προσφορά από Mystic Neverland:

Mystic Neverland

Μην ψάχνεις γύρω σου... Οι απαντήσεις είναι μέσα σου...

Εναλλακτικός πολυχώρος ολιστικής προσέγγισης πνευματικής, ψυχικής & σωματικής αφύπνισης, γιατί η πραγματική ομορφιά των πραγμάτων βρίσκεται στην απλότητα τους...

Υπάρχουν πολλά μονοπάτια για να φτάσεις στην κορυφή.. Αυτό που θα ακολουθήσεις είναι αυτό που θα φωτίσει την καρδιά σου.

Η Μ.Ν. είναι ένα πεδίο δράσης όπου ο καθένας μπορεί μέσω των δραστηριοτήτων που προτείνουμε να βρει το μέσο ώστε να ισορροπήσει σώμα, ψυχή και πνεύμα.

Σπίτι της M.N. είναι ο Πειραιάς.

Ο Πειραιάς σαν λιμάνι, από την αρχαιότητα υπήρξε ένα σταυροδρόμι πολιτισμών & θρησκειών, ένας κόμβος ταξιδιωτών και αναζητητών. Το ίδιο και ο φυσικός χώρος όπου γεννήθηκε και εδρεύει η Μ.Ν.

Σ’ ένα κτίριο με ιστορία δεκαετιών που άλλοτε λειτούργησε ως χώρος προσευχής για Μουσουλμάνους παίρνοντας τη μορφή του Μιναρέ και άλλοτε ως πολυτελές εστιατόριο με ethnic κουζίνα σαν πόλος έλξης άπειρων πνευματικών συζητήσεων μέχρι που ήρθε η στιγμή να ανοίξει τις πόρτες του στην καθαρή ενέργεια των εναλλακτικών θεραπειών.

Όταν λέμε θεραπεία εννοούμε τη συνεχή καθημερινή προσπάθεια να γίνουμε καλύτεροι και πιο ολοκληρωμένοι άνθρωποι, να έρθουμε όλο και πιο κοντά στο σώμα και τον εαυτό μας, να αγαπήσουμε και να τιμήσουμε αυτό που είμαστε.

Η M.N. σας δίνει την δυνατότητα να χαρίσετε στον εαυτό σας μοναδικές στιγμές απόλαυσης, ηρεμίας & χαλάρωσης επιλέγοντας  το είδος του massage που σας ταιριάζει καθώς επίσης μέσα από βιωματικές συνεδρίες, σεμινάρια & διαλογισμούς να βρείτε το μονοπάτι που θα σας φέρει πιο κοντά στον ίδιο σας τον εαυτό και την πλήρη αρμονία όλων τον επιπέδων της ύπαρξης σας.

Πάντα με γνώμονα την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική, ψυχική & σωματική ισορροπία η Μ.Ν. δημιούργησε εναλλακτικούς τρόπους εκγύμνασης συνδυάζοντας τα στοιχεία της φύσης & το εσωτερικό παιδί που όλοι έχουμε μέσα μας. Έτσι με όχημα το χορό, το παιχνίδι, τον αυτοσχεδιασμό, τη μουσική, την πρόκληση, το υδάτινο στοιχείο & τον αέρα,  δημιούργησε το Body & Soul Pilates Personal Training και το Mystic Neverland Kayak Navigation Team ώστε μέσα από την γυμναστική, την έκφραση & τη δημιουργία να βιώνουμε ολοκληρωτικά ένα υγιές σώμα & πνεύμα.

 

Χαριλάου Τρικούπη 16,
Πειραιάς
2130222652, 6982699202