14,80€ για 2 αγνές, οργανικές θεραπείες βαθιάς ενυδάτωσης, αποτοξίνωσης και ανανέωσης των ιστών με ελληνική βιολογική Aloe Vera, στον ολοκαίνουργιο χώρο της “Kaloe Life” στο Κολωνάκι, αξίας 90€ - έκπτωση 84%

Kaloe Life

Κολωνάκι

Όροι της Προσφοράς

 • Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι έως 28/02/2018.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτ. έως Παρ. 10:00 – 20:00, Σάβ. 10:00 - 16:00
 • Ώρες τηλεφωνικής επικοινωνιάς για κλείσιμο ραντεβού: Δευτ. έως Παρ. 10:00 – 18:00
 • Το κουπόνι αφορά 1 άτομο περιλαμβάνει 2 αγνές, οργανικές θεραπείες βαθιάς ενυδάτωσης, αποτοξίνωσης και ανανέωσης των ιστών με ελληνική βιολογική Aloe Vera
 • Δείτε παρακάτω στα "Λίγα Λόγια" περισσότερες πληροφορίες για τις θεραπείες.
 • Πριν από την κούρα ομορφιάς προσφέρεται φυσικός βιολογικός χυμός αλόης με Μαστίχα Χίου για φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού
 • Μπορούν να εξαργυρωθούν απεριόριστα κουπόνια ανά άτομο.
 • Η προσφορά ισχύει για άντρες και γυναίκες.
 • Για να δείτε τα στάδια των θεραπειών δείτε παρακάτω στα "Λίγα Λόγια".
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας, για να κλείσετε ραντεβού τηλεφωνήστε στο 2110121114, αναφέροντας τον 10-ψήφιο κωδικό του κουπονιού σας.
 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Dealsafari.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Dealsafari.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 18:00).

Επέλεξε από τα παρακάτω:

1
14,80€ για 2 αγνές, οργανικές θεραπείες βαθιάς ενυδάτωσης, αποτοξίνωσης και ανανέωσης των ιστών με ελληνική βιολογική Aloe Vera, στον ολοκαίνουργιο χώρο της “Kaloe Life” στο Κολωνάκι, αξίας 90€ - έκπτωση 84%
14,8 €
Μη Διαθέσιμο
6 αγορές έως τώρα

Η προσφορά έληξε στις 10/01/2018

Τρόποι πληρωμής:

 • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
 • Paypal
 • Κατάθεση
 • Web Banking
 • Μετρητά μέσω Courier
Περισσότερες πληροφορίες >>

Λίγα Λόγια

Εάν αισθάνεστε το δέρμα σας τραχύ, στεγνό, αφυδατωμένο, εάν νιώθετε να τραβάει, εάν εμφανίζει λεπτές γραμμές και έχει ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο, τότε χρειάζεστε την αγνή οργανική περιποίηση της Aloe Blooming με 100% αγνή, βιολογική, ελληνική aloe vera. Με την Aloe Blooming το δέρμα σας θα γίνει ξανά φωτεινό, ελαστικό και λείο.

Η κάθε θεραπεία διαρκεί 45’ και ολοκληρώνεται σε 6 βήματα:

Βήμα 1ο : Eκτελείται καθαρισµός της επιδερµίδας µε γαλάκτωµα και λοσιόν Purifying.

Βήμα 2ο: Εφαρµόζεται ποσότητα peeling και τρίβουµε απαλά µε κυκλικές κινήσεις, βρέχοντας ελαφρά τα δάχτυλά µας µε νερό. Αφαιρούµε µε χλιαρό νερό και ταµπονάρουµε µε χαρτοµάντηλα

Βήμα 3ο: Στην πολύ καλά προετοιµασµένη επιδερµίδα απλώνουµε ποσότητα από το HA3 Hyaluronic Serum σε πρόσωπο, λαιµό και µάτια και κάνουµε ελαφρό µασάζ µέχρι να απορροφηθεί το προϊόν.

Βήμα 4ο: Απλώνουµε ποσότητα της Hydra Cream 24H Aloe Vera, την οποία βοηθάµε να απορροφηθεί µε απαλές κυκλικές κινήσεις.

Βήμα 5ο: Εφαρμόζουμε την µάσκα Green Elastic Mask σε πρόσωπο, λαιμό και μάτια και την αφήνουμε για 20 λεπτά. Η Green Mask προσφέρει δροσιά, ανακούφιση, αναζωογόνηση και λάμψη, ενώ βοηθά στην βαθειά απορρόφηση των συστατικών των προϊόντων που προηγήθηκαν.

Βήμα 6ο: Απλώνουµε ξανά ποσότητα της Hydra 24H Aloe Vera, την οποία βοηθάµε να απορροφηθεί µε απαλές κυκλικές κινήσεις

Kaloe Life

Στα κέντρα της Kaloe life η υγεία και η ομορφιά μαζί με τα κορυφαία προϊόντα της Kaloe αντιμετωπίζονται ολιστικά λαμβάνοντας πάντα υπόψη τον παράγοντα του συναισθήματος αλλά και της κοινωνικής ζωής. Στα Kaloe life γνωρίζοντας τα παραπάνω δημιουργούμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας για τον καθένα, με βασικούς άξονες τη σωστή διατροφή, την φυσική δραστηριότητα αλλά και την επιστήμη της κοσμετολογίας.

Μέσω του Life and Diet Coaching, εστιάζουμε στην διατροφική εκπαίδευση του μυαλού, με σκοπό την μόνιμη αλλαγή των ανθυγιεινών συνηθειών και της διατροφικής συμπεριφοράς. Δίπλα σας σε όλο αυτό το εγχείρημα βρίσκεται πάντα, ειδικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό (αισθητικοί, διαιτολόγοι , καθώς και ψυχολόγοι).

Στόχος είναι να ανακαλύψετε τα κρυφά εμπόδια που αναπτύσσετε οι ίδιοι και σας εμποδίζουν από την άνθηση του πιο όμορφου εαυτού σας, να μάθετε να θέτετε στόχους καταδικασμένους να πετυχαίνουν, να επανακτήσετε τον έλεγχο της σκέψης και των συναισθημάτων σας και να μάθετε μια σειρά από τεχνικές. Μπορείτε να πληροφορηθείτε ακόμη περισσότερα κατά την επίσκεψη σας στο χώρο της εταιρείας μας!

Κριεζώτου & Ζαλοκώστα 9,
Κολωνάκι
2110121114