19€ ανά μήνα για μαθήματα θεατρικής αγωγής για έφηβους και παιδιά, με στόχο την ανάπτυξη της φαντασίας, της αυτοπεποίθησης και την επαφή των παιδιών με τα εκφραστικά τους μέσα, από την FKMB productions στο θέατρο "Το τρένο στο Ρουφ" στην Αθήνα, αξίας 50€ - έκπτωση 50%

FKMB PRODUCTIONS

Θεατρική Αγωγή για Παιδιά

Όροι της Προσφοράς

 • Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι έως 31/10/2017.
 • Ώρες μαθημάτων: Σάβ. 10.00-13.00
 • Η προσφορά περιλαμβάνει 1 μήνα για μαθήματα θεατρικής αγωγής για έφηβους και παιδιά, με στόχο την ανάπτυξη της φαντασίας, της αυτοπεποίθησης και την επαφή των παιδιών με τα εκφραστικά τους μέσα.
 • Η διδασκαλία πραγματοποιείται από ηθοποιούς, έμπειρους εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού και guest καθηγητές φωνητικής, χορού και σκηνοθεσίας.
 • Τα μαθήματα θεατρικής αγωγής περιλαμβάνουν:
  • Θεατρικό παιχνίδι
  • Παντομίμα
  • Αυτοσχεδιασμό
  • Χορό
  • Τραγούδι
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
 • Για να εγγραφείτε στα μαθήματα επικοινωνείτε στα 2106393335 ή 6932941624 ή 6932332305, αναφέροντας τον 10-ψήφιο κωδικό του κουπονιού σας.
 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Dealsafari.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Dealsafari.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 18:00).

Επέλεξε απο τα παρακάτω:

1
19€ ανά μήνα για μαθήματα θεατρικής αγωγής για έφηβους και παιδιά, με στόχο την ανάπτυξη της φαντασίας, της αυτοπεποίθησης και την επαφή των παιδιών με τα εκφραστικά τους μέσα, από την FKMB productions στο θέατρο "Το τρένο στο Ρουφ" στην Αθήνα, αξίας 50€ - έκπτωση 50%
19 €
Μη Διαθέσιμο
4 αγορές έως τώρα

Η προσφορά έληξε στις 7/09/2017

Τρόποι πληρωμής:

 • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
 • Paypal
 • Κατάθεση
 • Web Banking
 • Μετρητά μέσω Courier
Περισσότερες πληροφορίες >>

Λίγα Λόγια

Δείτε το θεατρικό trailer "Οι άρχοντες των δαχτυλιδιών - Οι μικροί αλλάζουν τον κόσμο":

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια θεατρική ομάδα, στην οποία τα παιδιά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, την παντομίμα, τον αυτοσχεδιασμό, το χορό και το τραγούδι, θα διασκεδάσουν, θα δημιουργήσουν, θα αναπτύξουν την φαντασία και την αυτοπεποίθηση τους, θα έρθουν σε επαφή με τα εκφραστικά τους μέσα, θα γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και θα κατανοήσουν την αξία της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Επιπλέον τα μέλη της θεατρικής μας ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη θεατρική παράσταση σε μεγάλο κεντρικό θέατρο της Αθήνας.

Πληροφορίες για το θέατρο "Το τρένο στο Ρουφ" εδώ.

FKMB PRODUCTIONS

H Aστική Μη Κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία « Four Keys Make Best Productions » και διακριτικό τίτλο «F.K.M.B. Productions » απότελείται από τα εξής τέσσερα μέλη:
1)Κλεοπάτρα Εμμανουήλ
2)Μπάντιου Βασιλική
3)Στάβαρη Μαρία
4)Παναγιωτοπούλου Τριανταφυλλιά – Μαρία

Τα μέλη της εταιρείας μας έχουν αναγνωρισμένα πτυχία στην υποκριτική τέχνη, την θεατρολογία και τα παιδαγωγικά. Σκοπός της εταιρείας μας είναι να συμβάλει στην ανάπτυξη της θεατρικής παιδείας στο τόπο μας μέσω διάφορων δραστηριοτήτων, όπως:
Α) Η παρουσίαση και οργάνωση θεατρικών παραστάσεων
Β) Η δημιουργία και η λειτουργία εργαστηρίου παιδευτικής θεατρικής έκφρασης και Θεατρικού Παιχνιδιού
Γ) Φιλοδοξία της εταιρείας είναι επίσης να οργανώσει στην Ελλάδα διεθνείς εκδηλώσεις για παιδιά και ενήλικες
Δ) Η πραγματοποίηση κάθε είδους εκδηλώσεων και εργασιών, που συμβάλλει στην ποιοτική ανύψωση της καλλιτεχνικής, πνευματικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου και αποβλέπει στη διατήρηση της εθνικής μας πολιτιστικής και καλλιτεχνικής κληρονομιάς, την προβολή της εθνικής-πολιτιστικής μας ταυτότητας στο εξωτερικό. κ.ά.

Βιογραφικό εταιρείας:

Α) Θεατρικές παραγωγές:
1)Που ́ν ́το δαχτυλίδι – Θέατρο Ελυζέ (έτος 2013-2014)
2)Οι άρχοντες των δαχτυλιδιών – Θέατρο Χατζηχρήστου (έτος 2014-2015)
3)Σκρουτζ μια χειμωνίατικη ιστορία στη μέση του καλοκαιριού – Θέατρο Αλκμήνη (2015-2017)

Β)Με τα εκπαιδευτικά προγράμματα της «ΜΠΙΣΚΟΤΕΚ» επισκέπτονται καθημερινά τα σχολεία της αττικής για τα εξής θέματα:
1)Την μεσογειακή διατροφή
2)Την ανακύκλωση
3)Τον σχολικό εκφοβισμό


Γ) Τα μέλη της εταιρείας μας έχουν αναλάβει την εκτέλεση ενός διαφορετικού εποχιακού εκπαιδευτικού προγράμματος που πραγματοποιείται στο κτήμα «Santa Maria».
Τα θέματα αυτού του προγράμματος είναι τα εξής:
1) Τρύγος
2) Ελιά
3) Σιτάρι

Λ. Κωνσταντινουπόλεως & Αμφιπόλεως,
Αθήνα
2106393335, 6932941624, 6932332305