7€ για 1 εισιτήριο στην επίκαιρη παράσταση "Νίτσε - Βάγκνερ: Ένα έργο για τον φασισμό", ένα έργο με ιδεολογικές κατευθύνσεις, στο θέατρο "Τόπος Αλλού" στην Κυψέλη, αξίας 12€ - έκπτωση 42%

Θέατρο Τόπος Αλλού

Κυψέλη

Όροι της Προσφοράς

 • Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας έως 26/03/2017.
 • Η προσφορά περιλαμβάνει 1 εισιτήριο στην επίκαιρη παράσταση "Νίτσε - Βάγκνερ: Ένα έργο για τον φασισμό", ένα έργο με ιδεολογικές κατευθύνσεις, στο θέατρο "Τόπος Αλλού" στην Κυψέλη.
 • Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
  • Παρασκευή στις 21:00
  • Σάββατο στις 21:00
  • Κυριακή στις 19:30
 • Η διάρκεια της παράστασης είναι 85' (χωρίς διάλειμμα).
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
 • Είναι απαραίτητη η προσκόμιση του εκτυπωμένου κουπονιού.
 • Απαιτείται να κάνετε κράτηση τουλάχιστον 2-3 ημέρες πριν στα 2108656004, 2108624392, αναφέροντας τον 10-ψήφιο κωδικό του κουπονιού σας.
 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Dealsafari.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Dealsafari.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 18:00).

Επέλεξε απο τα παρακάτω:

1
7€ για 1 εισιτήριο στην επίκαιρη παράσταση "Νίτσε - Βάγκνερ: Ένα έργο για τον φασισμό", ένα έργο με ιδεολογικές κατευθύνσεις, στο θέατρο "Τόπος Αλλού" στην Κυψέλη, αξίας 12€ - έκπτωση 42%
7 €
Μη Διαθέσιμο
5 αγορές έως τώρα

Η προσφορά έληξε στις 26/03/2017

Τρόποι πληρωμής:

 • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
 • Paypal
 • Κατάθεση
 • Web Banking
 • Μετρητά μέσω Courier
Περισσότερες πληροφορίες >>

Λίγα Λόγια

Δείτε το trailer της παράστασης:

Μπορεί η ιδεολογία να γίνει θέατρο;
Μπορεί το θέατρο να εκφράσει τις ιδεολογικές κατευθύνσεις του κοινού;
Μπορεί να τις ερμηνεύσει και να δώσει εξηγήσεις για τις ιδεολογικές και πολιτικές προτιμήσεις του;

Μια φανταστική συνάντηση πάνω στη σκηνή και μια θυελλώδης συζήτηση ανάμεσα στους δύο φίλους και μετέπειτα άσπονδους εχθρούς του 19ου αιώνα. Ο φιλόσοφος τροφοδότησε με την φιλοσοφία του υπεράνθρωπου όλο το χιτλερικό όραμα περί Άριας φυλής και φυλετικής διαφοράς από άλλες ράτσες. Ο συνθέτης συνόδευσε με τα ρομαντικά και πληθωρικά μουσικά έργα του τις φιέστες και τους φασιστικούς θριάμβους της χιτλερικής Γερμανίας. Ο φασισμός εκμεταλλεύτηκε το έργο και τον δύο για να ντύσει με μια ιδεολογία τις κτηνωδίες του και να ανεβάσει το ηθικό των μαζών και να τον ακολουθήσουν τυφλά.

Το πιστεύω και η διδασκαλία του Νίτσε για μια κοινωνία χωρίς αδύναμους αποκόπηκαν από το σύνολο του έργου του και συνοψίστηκαν από τον φασισμό σε: «καταστρέψτε τους αδύναμους».

Πάνω στη σκηνή, ο ημίτρελος Νίτσε σε ένα μόνιμο διονυσιασμό (όπως έλεγαν) στις τελευταίες μέρες της ζωής του στο κατώφλι του 20ου αιώνα (πέθανε τον Αύγουστο του 1900), ζωντανεύει μέσα στο σούρουπο όλα τα φαντάσματα που τον στοιχειώνουν και που ζωντανεύουν μια εποχή.

Το κοινό θ’ ανέβει και πάνω στη σκηνή. Οι θεατές θα κάθονται ανάμεσα στους ηθοποιούς, παίρνοντας έτσι και αυτοί μέρος στη δράση και «ίσως» ένα κομμάτι της ευθύνης. Γίνονται έτσι συμμέτοχοι και συνένοχοι σε ό,τι συμβεί και σε ό,τι επακολουθήσει.

Η συνάντηση είναι ετεροχρονισμένη και οι χρόνοι μπλέκονται. Το μέλλον βγαίνει σαν φυσικό επακόλουθο του παρελθόντος και ο θεατρικός χρόνος παρουσιάζει στους θεατές το δικό τους παρόν, που για τους Έλληνες είναι τόσο έντονο όσο το ζούμε όλοι.

Έρευνα σκηνοθεσία-σκηνικό: Νίκος Καμτσής
Κοστούμια: Μίκα Πανάγου
Μουσική: Χρήστος Ξενάκης
Βίντεο: Γιώργος Αλεξίου

Παίζουν: Βίκυ Αθανασίου, Νίκος Καραστέργιος, Ειρήνη Καζάκου, Σάκης Τσίνιαρος, Μαρκέλλα Στάμου, Ανδρέας Παπαγιαννάκης, Αλεξάνδρα Χαραλαμπίδου

Θέατρο Τόπος Αλλού

Το Θέατρο "Τόπος Αλλού" μπαίνει φέτος στην δεύτερη δεκαετία του. Είναι ένα θέατρο που με την συστηματική δουλειά και παρουσία του, επιβλήθηκε στο Ελληνικό θεατρικό τοπίο, όχι μόνο της Αθήνας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδος, μια που οι εμφανίσεις μας στη Θεσσαλονίκη και αλλού είναι συχνές τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Με συνεχείς παραγωγές και διαφορετικές εκδηλώσεις, έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να επιβληθεί και να γίνει σημείο αναφοράς για ένα πολυπληθές κοινό από διαφορετικές ηλικίες και στρώματα.

Το "Τόπος Αλλού" είναι ένας πολιτιστικός οργανισμός που εκπέμπει ένα έντονο και σημαντικό πολιτιστικό-θεατρικό σήμα. Μέσα σε ένα κοινωνικό «γίγνεσθαι» αρκετά ρευστό, το θέατρό μας είναι ένας από τους πιο ζωντανούς θεατρικούς, καλλιτεχνικούς και πολιτιστικούς οργανισμούς της χώρας μας.

Είναι ένας πνευματικός χώρος που:

 • Παράγει πολιτιστικά γεγονότα καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου και σε πολλούς τομείς του πνεύματος και της τέχνης.
 • Συγκεντρώνει πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες του θεάτρου (και όχι μόνο) που εκφράζονται μέσα από τις σκηνές και δραστηριότητές του.
 • Δεν παράγει την μια παράσταση πίσω από την άλλη, αλλά δημιουργεί σημαίνοντα πολιτιστικά γεγονότα.

Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων
Κυψέλη (Αθήνα)