7€ για 1 εισιτήριο στη θεατρική παράσταση "Αγριόπαπια", το σπαρακτικό δράμα του Ερρίκου Ίψεν για την ψυχική καταρράκωση μιας οικογένειας όταν ανακαλύπτει ότι βιώνει μια ζωή γεμάτη αυταπάτες, στο θέατρο Εκάτη στην Κυψέλη, αξίας 12€ - έκπτωση 42%

Θέατρο Εκάτη

Κυψέλη

Όροι της Προσφοράς

 • Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας έως 31/07/2016.
 • Η προσφορά περιλαμβάνει 1 εισιτήριο γενικής εισόδου στη θεατρική παράσταση "Αγριόπαπια" το δραματικό αριστούργημα του Ερρίκου Ίψεν, στο Θέατρο Εκάτη στην Κυψέλη.
 • Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
  • Σάββατο 21.15
  • Κυριακή 18:15
 • Διάρκεια παράστασης: 100'
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού είναι απαραίτητο να κάνετε κράτηση στο 210 6401931. Η προσφορά ισχύει για όλες τις θέσεις του θεάτρου, όσο νωρίτερα κάνετε την κράτησή σας τόσο καλύτερες θέσεις θα βρείτε. Την ημέρα της παράστασης, απαιτείται να προσκομίσετε το εκτυπωμένο κουπόνι στο ταμείο του θεάτρου για να σας το αντικαταστήσουν με εισιτήριο.
 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Dealsafari.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Dealsafari.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 18:00).

Επέλεξε απο τα παρακάτω:

1
7€ για 1 εισιτήριο στη θεατρική παράσταση "Αγριόπαπια", το σπαρακτικό δράμα του Ερρίκου Ίψεν για την ψυχική καταρράκωση μιας οικογένειας όταν ανακαλύπτει ότι βιώνει μια ζωή γεμάτη αυταπάτες, στο θέατρο Εκάτη στην Κυψέλη, αξίας 12€ - έκπτωση 42%
7 €
Μη Διαθέσιμο
32 αγορές έως τώρα

Η προσφορά έληξε στις 2/06/2016

Τρόποι πληρωμής:

 • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
 • Paypal
 • Κατάθεση
 • Web Banking
 • Μετρητά μέσω Courier
Περισσότερες πληροφορίες >>

Λίγα Λόγια

Αγριόπαπια, του Ερρίκου 'Ιψεν

Για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Εκάτη

Δράμα μεγάλης δραματικής και αρίφνητου πόνου.. Κανένα άλλο έργο του Ίψεν δε συγκεντρώνει τόσο σπαραγμό και συμπόνια. Οι ήρωες έχουν τρυφερότητα, οίκτο, εγωισμό και σκληρότητα. Δυνάστης η φτώχεια με επενδυτή τα όνειρα.

Το έργο παρουσιάζει την ψυχική καταρράκωση μιας οικογένειας που συντηρείται με αυταπάτες που τις συμβολίζει μια σακατεμένη αγριόπαπια, την οποία φυλάνε στην σοφίτα τους και τη φροντίζουν η εγγονή Έντβιγκ και ο παππούς Έκνταλ. Η αγριόπαπια, είναι το τραγικότερο σύμβολο του ζωτικού ψεύδους. Ο παραμικρός φθόγγος αλήθειας αποκαλύπτει την ψυχική τους διάλυση και συντρίβει τον κίβδηλο κόσμο τους...
Το δράμα παίζεται στο σπίτι ενός αποτυχημένου φωτογράφου του Γιάλμαρ Έκνταλ που έχει μια επίφαση ευτυχισμένης ζωής που την καλύπτει η στίλβη των ψευδαισθήσεων και της αυταπάτης. Καταρρέουν τα πάντα, όταν εισβάλει ένας ιδεαλιστής ο Γκρέγκερς Βέρλε και φανερώνει την αλήθεια και τους εξοντώνει.Η Γκίνα, η γυναίκα του Γιάλμαρ, ήταν ερωμένη του πατέρα του, του Γέρο-Βέρλε. Αποδεικνύει πως η κόρη του η Έντβιγκ δεν είναι δικό του παιδί και έτσι έρχεται η καταστροφή. Η μικρή Έντβιγκ μαθαίνοντας την αλήθεια αυτοκτονεί.

Μετάφραση: Βάσος Δασκαλάκης
Σκηνοθεσία - Διασκευή: Βαλεντίνη Λουρμπά
Μουσική επιμέλεια: Ουρανία Αργυροπούλου
Φωτισμοί: Νύσσος Βασιλόπουλος
Ήχος - Φως: Ευρυδίκη Γεωργίου
Φωτογραφία: Ευθύμιος Ντούσικος

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάνος Χατζηγεωργίου, Πολυτίμη Αλεξάνδρα Καλομοίρη, Ηλίας Μαζιώτης, Άννα Κουκουλιάτρα, Ξενοφών Χαντζής

Θέατρο Εκάτη

Η Βαλεντίνη Λουρμπά διευθύνει με φινέτσα ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό υπόγειο θέατρο, πάνω από την πλατεία Κυψέλης, στην οδό Εκάτης. “Θέατρο δωματίου”, αλλά και θέατρο συμπαντικό. Το μέρος αντί τού όλου. Ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού, μακριά πολύ από τα Main-stream θεάματα και χώρους.

Εκάτης 11,
Κυψέλη
210 6401931