Από 16€ για 1 με 6 συνεδρίες αποτρίχωσης με Laser Paloma ή Διοδικό, από το "Μέλλον Υγείας και Ομορφιάς" στο Κέντρο της Αθήνας, με έκπτωση έως 68%

Μέλλον Υγείας και Ομορφιάς
Αθήνα (Κέντρο)

Όροι της Προσφοράς

 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Dealsafari.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Dealsafari.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 17:00).

Επέλεξε από τα παρακάτω:

1
16€ για 1 συνεδρία σε 1 μικρή περιοχή
16 €
Αγόρασέ το!
2
49€ για 3 συνεδρίες σε 1 μικρή περιοχή
49 €
Αγόρασέ το!
3
79€ για 6 συνεδρίες σε 1 μικρή περιοχή
79 €
Αγόρασέ το!
4
28€ για 1 συνεδρία σε 1 μεσαία περιοχή
28 €
Αγόρασέ το!
5
79€ για 3 συνεδρίες σε 1 μεσαία περιοχή
79 €
Αγόρασέ το!
6
129€ για 6 συνεδρίες σε 1 μεσαία περιοχή
129 €
Αγόρασέ το!
7
42€ για 1 συνεδρία σε 1 μεγάλη περιοχή
42 €
Αγόρασέ το!
8
109€ για 3 συνεδρίες σε 1 μεγάλη περιοχή
109 €
Αγόρασέ το!
9
199€ για 6 συνεδρίες σε 1 μεγάλη περιοχή
199 €
Αγόρασέ το!
10
59,90€ για 1 συνεδρία σε 1 πολύ μεγάλη περιοχή
59,9 €
Αγόρασέ το!
11
219€ για 3 συνεδρίες σε 1 πολύ μεγάλη περιοχή
219 €
Αγόρασέ το!
12
309€ για 6 συνεδρίες σε 1 πολύ μεγάλη περιοχή
309 €
Αγόρασέ το!
12 αγορές έως τώρα

Η προσφορά λήγει σε:


 • ώρες
 • :

 • λεπτά
 • :

 • δεύτερα

Τρόποι πληρωμής:

 • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
 • Paypal
 • Κατάθεση
 • Web Banking
 • Μετρητά μέσω Courier
 • Dealsafari.gr Wallet
Περισσότερες πληροφορίες >>

Λίγα Λόγια

Διοδικό Laser

Το Διοδικό laser, αν και πολύ διαδεδομένο στην Αμερική, δεν είναι τόσο γνωστό στην Ελλάδα. Πέραν της εξαιρετικής αποτελεσματικότητάς του,o κυριότερος λόγος που επιλέχθηκε είναι το προφίλ ασφαλείας του, καθώς το μεγαλύτερο μήκος κύματος του το κάνει να δρα βαθύτερα, "αποφεύγοντας" τη μελανίνη στην επιδερμίδα. Για το λόγο αυτό είναι ασφαλέστερο από άλλες μεθόδους, ειδικά σε μελαχρινές επιδερμίδες και σε περιόδους ηλιοφάνειας. Αυτό επιτρέπει την αποτρίχωση και το καλοκαίρι και σε πιο σκούρες επιδερμίδες. Τέλος ειδικά στο χώρο του μπικίνι και στις μασχάλες, όπου οι τρίχες είναι συνήθως πιο σκούρες και οι θύλακες σε πιο μεγάλο βάθος τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Laser Paloma Νέας Γενιάς (έως 700nm)

Το Laser, προσφέρει αποτελεσματική laser αποτρίχωση μέσω της ήπιας θέρμανσης του στρώματος της επιδερμίδας με τρόπο ακίνδυνο και με τέτοια θερμοκρασία, που βλάπτει το θύλακα της τρίχας και αποτρέπει την επανέκφυσή του. Με το Laser, καλύπτονται ακόμα και οι πιο δύσκολες περιοχές, τόσο στο γυναικείο, όσο και στο αντρικό σώμα, που η τριχοφυΐα είναι ακόμα δυσκολότερη. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Δείτε και τις άλλες μας προσφορές από Μέλλον Υγείας και Ομορφιάς:

Μέλλον Υγείας και Ομορφιάς

Το τμήμα Ιατρικής Αισθητικής και Κοσμετολογίας, έχει έμπειρο ιατρικό προσωπικό εξειδικευμένο σε υπηρεσίες ομορφιάς και αγωγές αντιγήρανσης και ανάπλασης, όπως Botox, Μεσοθεραπείες, Χημικό Peeling και Υαλουρονικό Οξύ. Εδώ θα βρείτε και το Lifting με νήματα, το οποίο εφαρμόζεται με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία από κορυφαίο πλαστικό χειρουργό. Το Μέλλον Υγείας και Ομορφιάς είναι εξειδικευμένο κέντρο στην αισθητική δερματολογία, στελεχωμένο με το πιο άρτια επιστημονικά καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό και επανδρωμένο με την πιο εξελιγμένη ιατρική τεχνολογία στον τομέα της δερματολογίας. Εδώ η ιατρική γνώση εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα σε δερματικές παθήσεις που μεταφράζονται ως αισθητικά προβλήματα όπως: ακμή, χαλάρωση, ρυτίδες, ευρυαγγείες, ανοιχτοί πόροι, δυσχρωμίες, κηλίδες, κυτταρίτιδα κλπ. Με ιατρική φροντίδα, αγάπη και προσήλωση στις ανάγκες του ανθρώπου σκοπός μας είναι να τον βελτιώσουμε και να τον ομορφύνουμε.

Βασιλίσσης Σοφίας 54,
Αθήνα (4ος όροφος)
2107293190