Προσφορές για "Body Control Fitness Club"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Body Control Fitness Club". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Γυμναστήρια κάντε κλικ εδώ.

Body Control Fitness Club

To Body Control βρίσκεται στη καρδιά της Καλλιθέας, επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου 241, ακριβώς απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Ελεούσας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση με τα τρόλεϊ 1 (Πλατεία Αττικής - Τζιτζιφιές - Μοσχάτο) και 5 (Λαμπρινή - Πλατεία Συντάγματος - Τζιτζιφιές), τα λεωφορεία 040 (Πειραιάς Σύνταγμα) και 911 (Σταθμός Καλλιθέας - Ίδρυμα Τυφλών).

Σε ένα πενταόροφο κτίριο, οι 4 όροφοι φιλοξενούν τις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου. Στον πρώτο όροφο θα βρείτε διαδρόμους, ελλειπτικά, ποδήλατα και stepper, ενώ στον τρίτο όροφο τα βάρη (ελεύθερα και με επιλογή κιλών). Ο δεύτερος όροφος είναι αφιερωμένος στα ομαδικά προγράμματα. Στον τέταρτο όροφο θα βρείτε τη δεύτερη αίθουσα για τα εξειδικευμένα μικρά group και τα αποδυτήρια.

Κανένας περιορισμός λόγω μέρας ή ώρας. Είμαστε σε πλήρη λειτουργία 7 μέρες την εβδομάδα. Δευτέρα με Παρασκευή από τις 09:00 - 23:00, Σάββατο από τις 10:00 - 20:00 και την Κυριακή από τις 11:00 - 15:00. Το γυμναστήριο παραμένει κλειστό μόνο κατά τις επίσημες αργίες της χώρας, όπως Χριστούγεννα, Πάσχα και δεκαπενταύγουστο.

Σχεδιάσαμε το πρόγραμμα των ομαδικών με κριτήριο τη δική σας εξυπηρέτηση. Άσχετα από μέρα ή ώρα μπορείτε να βρείτε τα προγράμματα που θα σας δώσουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Όλα τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες αντρών και γυναικών άσχετα από επίπεδο φυσικής κατάστασης, ηλικίας ή προηγούμενης εμπειρίας. Ο γυμναστής θα δώσει τις επιλογές για όλους.

Ο Παναγιώτης Δημάκος το 1994 δημιούργησε το Body Control για να δώσει κάτι μοναδικό στη Καλλιθέα σε όποιον αναζητεί τη σιγουριά και την προσωπική επαφή. Στην μακροχρόνια αυτή πορεία, καθημερινή ανησυχία είναι να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες σε κάθε μέλος.

Θέλετε να νιώθετε ότι εσείς και τα μέλη της οικογένειας σας βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον; Τόσο η διοίκηση, όσο και το προσωπικό και τα μέλη μας φροντίζουν το περιβάλλον να είναι ασφαλές από κάθε άποψη, ιδανικό για σας και για τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Το προσωπικό είναι καταρτισμένο για την θέση που διατηρεί. Οι γυμναστές των ομαδικών είναι εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι για τα προγράμματα που προσφέρουν. Οι προσωπικοί γυμναστές είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσουν. Φυσικά για να σας ετοιμάσουν το ατομικό πρόγραμμα άσκησης και να σας βοηθήσουν σε κάθε τι που πιθανόν χρειαστείτε.

Ελ. Βενιζέλου 241,
Καλλιθέα
210 9578464