Προσφορές για "Faliro Safe Park"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Faliro Safe Park". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Αυτοκίνητο κάντε κλικ εδώ.

Faliro Safe Park

Ο χώρος λειτουργεί από το 2006 ως parking και πλυντήριο αυτοκινήτων και το πλύσιμο των οχημάτων γίνεται στο χέρι με τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Οι υπηρεσίες προσφέρονται σε 24ωρη βάση 365 μέρες το χρόνο και είναι κάθε στιγμή κοντά στο αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα ή ακόμη και το σκάφος σας αφού μπορεί επίσης να φιλοξενήσει μικρά σκάφη & Jet-Ski! Το parking είναι σε 3 επίπεδα με δυνατότητα φιλοξενίας 250 αυτοκινήτων, λειτουργεί 24 ώρες, 365 μέρες το χρόνο με security και κάμερες ασφαλείας και διαθέτει άνετη ράμπα, πυρασφάλεια, καθώς και εξαερισμό. Για πλύσιμο στο χέρι ή για Parking με ασφάλεια και εγγύηση μόνο στο Faliro Safe Park!

Στο Faliro Safe Park προσφέρουμε υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού σε ταπετσαρίες αυτοκινήτων κι εγγυόμαστε αποστείρωση και καθαριότητα σε βάθος με τον πλέον φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο. Οι ατμοκαθαριστές μας μπορούν να απομακρύνουν βρωμιά, σκόνη και άλλα ξένα αντικείμενα από την επιφάνεια του αυτοκινήτου και από οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια χρησιμοποιώντας υψηλή πίεση ατμού χωρίς να αλλοιώνει το χρώμα του αυτοκινήτου.

Ζησιμοπούλου 68,
Παλαιό Φάληρο
2109480038