Το Αρχοντικό της Περσεφόνης

Κρατώντας την παράδοση από το 1950 στο καλό φαγητό, την ευχάριστη ατμόσφαιρα και με απόλυτο σεβασμό στους πελάτες μας, δημιουργήσαμε Τo Αρχοντικό της Περσεφόνης στην Πετρούπολη. Ένας ιδιαίτερος εσωτερικός χώρος με μοναδικά παλαιά συλλεκτικά αντικείμενα και μία καταπράσινη αυλή ιδανικά για να φιλοξενήσουν εσάς και τους φίλους σας.

Τo Αρχοντικό της Περσεφόνης είναι ένα στέκι στα Δ. Προάστια που συνδυάζει την αυθεντική ποιότητα του σπιτικού φαγητού, τη φιλική ατμόσφαιρα χαρίζοντάς σας στιγμές χαλάρωσης αλλά και κεφιού. Δεν είναι ένα ακόμη μεζεδοπωλείο της πόλης, αλλά ένα ταξίδι στις αισθήσεις που θα σας μαγέψει, μία εμπειρία που θα θέλετε να ξαναζήσετε.

Η ποιότητα, η ποικιλία και οι τιμές μας είναι μοναδικές όπως κι εσείς. Εκλεκτά εδέσματα, μεγάλη ποικιλία μεζέδων, καλομαγειρεμένα σπιτικά φαγητά εμπνευσμένα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, όλα συνοδευόμενα από χύμα κρασί παραγωγής μας και μία μεγάλη συλλογή από ούζα και τσίπουρα.

Σκουφά 167 & Νικηφόρου Ουρανού 52,
Πετρούπολη (όρια Ίλιον)
2105055296, 6908200457 

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Το Αρχοντικό της Περσεφόνης". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.