Προσφορές για "Mostrou Cocktail Bar Restaurant"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Mostrou Cocktail Bar Restaurant". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Mostrou Cocktail Bar Restaurant

To κέντρο της Αθήνας φημίζεται για τα πλακόστρωτα σοκάκια της Πλάκας, τα αρχοντικά των προηγούμενων δεκαετιών, αλλά και για εκείνα τα μαγαζιά που έχουν θέα την μαγευτική Ακρόπολη.

Ένα από αυτά (έχοντας μεγάλη ιστορία πίσω του) είναι το Mostrou Cocktail Bar Restaurant που άνοιξε ξανά στο κέντρο της Αθήνας. Ένα μαγαζί που στο παρελθόν φιλοξένησε τον Φρανκ Σινάτρα, τον Αριστοτέλη Ωνάση, καθώς και άλλες μεγάλες προσωπικότητες επανήλθε σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο στη Μνησικλέους 22.

Ήδη σε μικρό χρονικό διάστημα άρχισε να συζητιέται σε «πηγαδάκια» και ο κόσμος το επισκέπτεται καθημερινά για τον καφέ του, τα ξεχωριστά κοκτέιλ, καθώς και τα μοναδικά πιάτα που επιμελούνται οι σεφ του.

Ένα μαγαζί που απέχει μόλις λίγα μέτρα από τον βράχο της Ακρόπολης δεν θα μπορούσε να μην έχει Roof Garden με θέα τον Παρθενώνα. Και πιστέψτε μας δεν υπάρχει καλύτερο τοπίο για να απολαύσεις έναν παγωμένο καφέ ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ κάτω από τον αττικό ήλιο.

Θα ξεχωρίσεις τις μοναδικές ποικιλίες καφέ που διαθέτει, καθώς και τα εμπνευσμένα κοκτέιλ και τις γεύσεις που επιμελούνται οι σεφ του μαγαζιού.

Μνησικλέους 22,
Πλάκα (Αθήνα)
2109965680