Προσφορές για "Palestra Active"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Palestra Active". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Γυμναστήρια κάντε κλικ εδώ.

Palestra Active

Στην εικοσαετή πορεία του, το γυμναστήριο PALESTRA ACTIVE ανταποκρίνεται με συνέπεια στις πολλές και ποικίλες ανάγκες των μελών του με συνεχείς εξελίξεις, επεκτάσεις και προσαρμογές και προσφέρει πάντα τις ιδανικότερες συνθήκες εκγύμνασης.

Το γυμναστήριο PALESTRA ACTIVE εδρεύει στον Πύργο Αθηνών, κεντρικά στην Αθήνα, σε ένα νευραλγικό σημείο της πόλης που είναι εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι υπηρεσίες του gym PALESTRA ACTIVE παρέχονται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που καλύπτουν ένα συνολικό εμβαδόν 7.000 τ.μ. Το PALESTRA ACTIVE είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας όργανα, μηχανήματα και ελεύθερα βάρη και προσφέρει τα πιο σύγχρονα προγράμματα εκγύμνασης, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες fitness. Για την άνετη εξυπηρέτησή σου, τις καθημερινές η αίθουσα Fitness & Weights του PALESTRA ACTIVE λειτουργεί όλο το 24ωρο!

Τα ομαδικά προγράμματα του PALESTRA ACTIVE διεξάγονται από διεθνώς καταξιωμένους instructors σε αίθουσες που προσφέρουν αντικραδασμικά δάπεδα, πλήρη εξοπλισμό και κλιματιζόμενο και εξαεριζόμενο περιβάλλον. Σε ένα ιδανικό περιβάλλον, μπορείς να συμμετέχεις στα ομαδικά προγράμματα, στο Spinning, στο CrossActive, στο studio Pilates και στο studio PMG (Personal Mini Group) του PALESTRA ACTIVE όπου τα TRX και το Power Vibe είναι στη διάθεσή σου.

Δώσε στον εαυτό σου όλα όσα του αξίζουν: άσκηση, πολυτέλεια, χαμόγελο και φυσικά τον ωφέλιμο χρόνο που θα αλλάξει τη ζωή σου!

Μεσογείων 2-4,
Αμπελόκηποι