Προσφορές για "Gypsy Jungle"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Gypsy Jungle". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Gypsy Jungle

Ζούγκλα γίναμε! Η πόλη που δεν ηρεμεί ποτέ βρήκε επιτέλους το ναό της. Ένας εκπληκτικός χώρος με ιστορία - καθότι κτίριο του 1870 - μετατρέπεται στον εξωτικό παράδεισο του all day bar restaurant Gyspy Jungle. Στο απόλυτο meeting point της Αθηναϊκής διασκέδασης, την Πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Για ακόμη μια φορά, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Συρόπουλος, γνωστός για τα επιτυχημένα concepts στον χώρο της εστίασης, έρχεται να ταράξει τα «γαστρονομικά νερά» της πόλης, προτείνοντας κάτι πρωτοποριακό: το ελληνικό σούσι! Σε συνδυασμό με ένα χώρο με interior design, πραγματικά εντυπωσιακό.

Περπατώντας στην πλακόστρωτη Αιόλου ξαφνικά το τοπίο αλλάζει και γεμίζει εξωτικούς παπαγάλους, κοκοφοίνικες, πουλιά του παραδείσου, ελέφαντες, ιπτάμενες, μαϊμούδες και νωχελικές τίγρεις. Ένα ιδανικό σκηνικό για να απολαύσουμε ελληνικό σούσι, με συνταγές που δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο και που αξίζει να δοκιμάσετε. Η ελληνική βερσιόν της ιαπωνικής κουζίνας είναι κάτι το εκπληκτικό και σε αυτό βοήθησε και η ελληνική φύση που, ως γνωστόν, έχει όλα αυτά τα μαγικά υλικά που μπορούν ανά πάσα στιγμή να απογειώσουν τον ουρανίσκο μας.

Το Gypsy Jungle όμως έχει και άλλους άσσους στο μανίκι. Τα περίεργα εξωτικά signature cocktails που σερβίρονται όλη μέρα μεταμορφώνοντας τον πεζόδρομο της Αιόλου σε ένα street style stage διασκέδασης, με θέα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Η fusion αυτή κατάσταση με όλο το hype που την χαρακτηρίζει, έρχεται να ταράξει και τις νύχτες μας. Guest djs, special nights με live μουσικούς, street parties και όρεξη να υπάρχει να λιώσουμε τα dancing shoes που αδημονούν να βγουν βόλτα.

Αιόλου 27,
Πλατεία Αγίας Ειρήνης
 2103252335, 6987454777