Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού - Η Τριανδρία

Της Γεωργίας Δρακάκη, σε σκηνοθεσία Κώστα Δράκου 

Ο άντρας είναι το ωραιότερο πλάσμα της γης. Αλλά αυτό μπορεί να το δει και να το νοηματοδοτήσει μόνο μια γυναικεία καρδιά. Γι’ αυτό, η λέξη «τριανδρία» χωρά τρεις φαλλούς, αλλά παραμένει γένους θηλυκού. Τίποτα που ανήκει στη Γραφή και τη Μνήμη δεν είναι ικανό να ξορκίσει τον Πόνο. Μόνο το Αύριο έχει μια κάποια ελπίδα. Το θέατρο είναι αυτή η χρυσή άμαξα με τα μαγικά άτια που παρασύρει τη γραφή και τη Μνήμη στ’ Όνειρο και στη Διάρκεια. Το θέατρο είναι αιώνιο κι αεικίνητο. Η γραφή νεανική και αμετακίνητη. Ο έρωτας πάντα νικητής.

Μια γυναίκα που έχει απομείνει μόνη στον κόσμο αποφασίζει να εγκαταλείψει την πόλη και το σπίτι της. Προτού αναχωρήσει, ζητά από τη Μνήμη της μια χάρη: να της φέρει κοντά της τους τρεις αγαπημένους της άνδρες, αυτούς που την ταξίδεψαν, την ερωτεύτηκαν, την έμαθαν, την πόνεσαν. Όσο βαθαίνει η νύχτα, τα οράματα της γυναίκας γίνονται σκιές ονείρου και εφιάλτες. Τα σύνορα μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας διαρρηγνύονται. Οι τρεις άνδρες, ο Γεωργός, ο Ιερός, ο Δαιμόνιος, συναντούν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον με συνέπειες καταστροφικές.

Τι διαλέγει, τελικά, η Γυναίκα; Να χαθεί μέσα στις αναμνήσεις της ή να τις φυσήξει μακριά και να συνεχίσει να ζει; Είναι η Ζωή δυνατότερη από τη Θύμηση; Είναι ο Πόνος δυνατότερος από την Αγάπη; Και η Τρέλα; Πόσο κοντά βρίσκεται σε όλα αυτά; 

Οργάνωση Παραγωγής: Γιώργος Βιτωράτος
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αναστάσης Καρβούνης
Μουσική επιμέλεια: Μαρίνα Σάτι, Tareq
Ενδυματολογία: Σπύρος Πουρνάρας
Φωτογραφία / Video: Τζοβάνα Χασίμι, Μαρκέλλος Πλακίτσης
Εικαστικά: Κώστας Λαδόπουλος, Αναστάσης Καρβούνης, Γιώργος Ευσταθίου

Ηθοποιοί: Κωνσταντίνα Σιλεβρή, Ανδρέας Μαριανός, Γιάννης Κωσταράς, Κωστής Μακριδάκης

Χαλκιδικής 83,
Γκάζι
211 0121686

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές από Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού - Η Τριανδρία.