Από 19,90€ για ολοκληρωμένα πακέτα αδυνατίσματος με κρυολιπόλυση, pressotherapy, διαιτολόγο, κ.ά., από το κέντρο ιατρικής αισθητικής "Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς" στην Κατεχάκη!

Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς
Κατεχάκη

Όροι της Προσφοράς

 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Dealsafari.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Dealsafari.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 17:00).

Επέλεξε από τα παρακάτω:

1
19,90€ για απώλεια βάρους έως 5 κιλά με: 1 συνεδρία κρυολιπόλυσης, 2 συνεδρίες 3 power & 1 συνεδρία με διαιτολόγο
19,9 €
Αγόρασέ το!
2
29,90€ για 5 συνεδρίες καταπολέμησης τοπικού πάχους σε 1 περιοχή με: 1 συνεδρία κρυολιπόλυσης, 3 συνεδρίες pressotherapy & 1 συνεδρία με διαιτολόγο
29,9 €
Αγόρασέ το!
3
39€ για 9 συνεδρίες καταπολέμησης τοπικού πάχους-πλαϊνά (σωσίβιο) με: 2 συνεδρίες κρυολιπόλυσης, 2 συνεδρίες LPG, 2 συνεδρίες 3 power & 3 συνεδρίες με διαιτολόγο
39 €
Αγόρασέ το!

Η προσφορά λήγει σε:


 • ώρες
 • :

 • λεπτά
 • :

 • δεύτερα

Τρόποι πληρωμής:

 • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
 • Paypal
 • Κατάθεση
 • Web Banking
 • Μετρητά μέσω Courier
 • Dealsafari.gr Wallet
Περισσότερες πληροφορίες >>

Κρυολιπόλυση
Για τοπικό πάχος χωρίς νυστέρι. Μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψύξης. Τα στοχευμένα λιποκύτταρα του σώματος ψύχονται και έτσι επιφέρεται μια φυσική απώλεια των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάζεται ο δερματικός ιστός που τα περιβάλλει.
Διάρκεια συνεδρίας: 30'

LPG
Θεραπεία σώματος για λιποδιάλυση, θεραπεία κυτταρίτιδας, λεμφική αποσυμφόρηση και σύσφιξη.
Διάρκεια συνεδρίας: 30'

3 Power
Νέα σύγχρονη συσκευή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων μεγάλης ισχύος. Η κάθε συνεδρία προκαλεί 20000-30000 συσπάσεις που ισοδυναμούν με 4 ώρες ενεργητικής γυμναστικής, προκαλώντας πλήρη αιμάτωση των μυϊκών ομάδων, επιτυγχάνοντας σύσφιξη και ταυτόχρονα καύση του λίπους στα σημεία εφαρμογής.
Διάρκεια συνεδρίας: 30'

Διαιτολόγος
Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται ανά 15 ημέρες. Περιλαμβάνουν πρόγραμμα διατροφής, λιπομετρήσεις και σωματομετρήσεις.
Διάρκεια συνεδρίας: 15'

Pressotherapy
Για αδυνάτισμα και λεμφική αποσυμφόρηση. Απαλλάσσει από τις κατακρατήσεις υγρών στη λέμφο και από το αίσθημα πρηξίματος στα βαριά και κουρασμένα πόδια.
Διάρκεια συνεδρίας: 30'

Δείτε και τις άλλες μας προσφορές από Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς:

Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς

Το "Μέλλον Υγείας", είναι εξειδικευμένο κέντρο ιατρικής αισθητικής και Κοσμητολογίας σε υπηρεσίες ομορφιάς και αγωγές αντιγήρανσης και ανάπλασης, όπως Μεσοθεραπείες, Χημικό Peeling και Υαλουρονικό Οξύ, Hifu, κρυολιπόλυση, θεραπείες σύφιξης & αδυνατίσματος, περιποιήσεις προσώπου και σώματος. Εδώ θα βρείτε και το Lifting με νήματα, το οποίο εφαρμόζεται με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία από κορυφαίο πλαστικό χειρουργό.

Εξειδικεύεται στην αισθητική δερματολογία και σας εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα σε δερματικές παθήσεις που μεταφράζονται ως αισθητικά προβλήματα όπως: ακμή, χαλάρωση, ρυτίδες, ευρυαγγείες, ανοιχτοί πόροι, δυσχρωμίες, κηλίδες, κυτταρίτιδα κλπ.

Κατεχάκη 17, Αθήνα