Από 19,90€ για 1 συνεδρία αποτρίχωσης σε σημείο της επιλογής σας (για γυναίκες και άντρες), με το Laser Diode Pro ICE με 3 μήκη κύματος (Alexandrite 755nm, Diode 808nm & Nd YAG 1064nm), στο "Κέντρο Αισθητικής Μαίρη Σαρρή" στα Βριλήσσια - έκπτωση έως 59%

Κέντρο Αισθητικής Μαίρη Σαρρή
Βριλήσσια

Όροι της Προσφοράς

 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Dealsafari.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Dealsafari.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 17:00).

Επέλεξε από τα παρακάτω:

1
19,90€ από 30€ για 1 συνεδρία αποτρίχωσης ζυγωματικών (για άντρες)
19,9 €
Αγόρασέ το!
2
19,90€ από 30€ για 1 συνεδρία αποτρίχωσης κολάρου (για άντρες)
19,9 €
Αγόρασέ το!
3
24,90€ από 50€ για 1 συνεδρία αποτρίχωσης σε μασχάλες (για γυναίκες)
24,9 €
Αγόρασέ το!
4
24,90€ από 40€ για 1 συνεδρία αποτρίχωσης σε παρειές (για γυναίκες)
24,9 €
Αγόρασέ το!
5
24,90€ από 60€ για 1 συνεδρία αποτρίχωσης σε άνω χείλος & πηγούνι (για γυναίκες)
24,9 €
Αγόρασέ το!

Η προσφορά λήγει σε:


 • ώρες
 • :

 • λεπτά
 • :

 • δεύτερα

Τρόποι πληρωμής:

 • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
 • Paypal
 • Κατάθεση
 • Web Banking
 • Μετρητά μέσω Courier
 • Dealsafari.gr Wallet
Περισσότερες πληροφορίες >>

LASER Αποτρίχωση με το Diode Pro ICE

Τρία μήκη κύματος στην ίδια κεφαλή για οριστική αποτρίχωση. Alexandrite 755nm, Diode 808nm & Nd YAG 1064nm.

Το Laser Diode Pro ICE είναι το κορυφαίο Laser Ιατρικής Αισθητικής για οριστική αποτρίχωση, κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος και χρήση όλες τις εποχές, προσφέροντας ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο τριχοφυΐας, κατάλληλο για χρήση και τους καλοκαιρινούς μήνες, ακόμη και σε μαυρισμένες από τον ήλιο επιδερμίδες. Επειδή συνδυάζει τρία μήκη κύματος συμπεριλαμβανομένου του Nd YAG - 1064nm. μπορεί να καταπολέμησει ακόμα και τις ξανθές τρίχες.

Το Diode Pro ICE είναι ένα σύγχρονο σύστημα Laser 4ης γενιάς (τελευταίας τεχνολογίας), που συνδυάζει τρία μήκη κύματος στην ίδια κεφαλή, προσφέροντας μια άνετη, ασφαλή & αποτελεσματική θεραπεία για μόνιμη απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Πιο συγκεκριμένα, το Diode Pro ICE συνδυάζει τα 3 πιο αποτελεσματικά μήκη κύματος (Alexandrite, Diode, Nd YAG) κατά τη διάρκεια της θεραπείας, στοχεύοντας σε όλα τα επίπεδα του θύλακα της τρίχας με αποτέλεσμα να έχουμε την αποτελεσματικότερη θεραπεία.

Με το Diode Pro ICE θα απολαύσετε την πλέον ευχάριστη, ανώδυνη, ασφαλή και αποτελεσματική εμπειρία μόνιμης αποτρίχωσης. Το Diode Pro ICE προσφέρει δύο μεθόδους αποτρίχωσης, τη νέα εν κινήσει SHR τεχνολογία (Super Hair Removal) και την κλασική μέθοδο αποτρίχωσης διοδικού laser παλμό - παλμό, και προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας, και τις ανάγκες κάθε περιοχής αποτρίχωσης.

Η πλατφόρμα του Diode Pro ICE διαθέτει χαρακτηριστικά Αlexandrite, Diode & Nd YAG. Η τεχνολογία 755 nm προσφέρει το μήκος κύματος του Αλεξανδρίτη και κατ' αυτό τον τρόπο επιτρέπει την καλύτερη απορρόφηση της ενέργειας από το χρωμοφόρο της τρίχας. Με την λειτουργία διόδου laser στα 808 nm ο χρόνος της θεραπείας μειώνεται προσφέροντας ταχύτητα στην εφαρμογή. Τέλος με την λειτουργία Nd YAG στοχεύουμε όλα τα επίπεδα του θύλακα της τρίχας, καθιστώντας τη θεραπεία αποτελεσματικότερη ακόμη και στην ξανθή τριχοφυΐα. Παράλληλα διαθέτει μια πρωτοποριακή κεφαλή με μεγάλη επιφάνεια για ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στην εφαρμογή.

Στο σύστημα Diode Pro ICE το μήκος κύματος, η ενέργεια, η διάρκεια του παλμού και το μέγεθος της κεφαλής, προσδιορίζουν την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα της θεραπείας.

Το Diode Pro ICE διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα ψύξης που προσφέρει εντελώς ανώδυνες θεραπείες. O Έλεγχος της θερμοκρασίας διασφαλίζεται με ειδικό κύκλωμα ώστε να παραμένει η θερμοκρασία σταθερή στους 0oC – 4oC. Παράλληλα η μεγάλη επιφάνεια κεφαλής, η ταχύτητα επανάληψης και η πυκνότητα ενέργειας παρέχει γρήγορες και άνετες εφαρμογές.

Οι θεραπείες μόνιμης αποτρίχωσης με το Diode Pro ICE μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε τύπο τριχών ή τύπο δέρματος, σε γυναίκες και άνδρες σε όλα τα σημεία προσώπου και σώματος που εμφανίζεται ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Το Diode Pro ICE είναι σύγχρονο, αποτελεσματικό και ασφαλές. Διαθέτει οθόνη αφής με δυνατότητα ρύθμισης των παραμέτρων της κάθε θεραπείας. Η διάγνωση και η εφαρμογή της κάθε θεραπείας, πραγματοποιείται με καθορισμό των προσωπικών παραμετρων του κάθε ατόμου.

Κέντρο Αισθητικής Μαίρη Σαρρή

Το Κέντρο Αισθητικής Μαίρη Σαρρή, εστιάζοντας σε νέες σύγχρονες τεχνολογίες και το πιο καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, υπόσχεται να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ανανέωσης. Επενδύοντας στα πιο εξελιγμένα μηχανήματα και προϊόντα εγγυάται ασφαλή και γρήγορα αποτελέσματα, για να αναδείξετε το νέο σας εαυτό και τα δικά σας μοναδικά χαρακτηριστικά.

 • Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Ομορφιάς
 • Σύγχρονα μηχανήματα Ιατρικής Αισθητικής
 • Υψηλή Αισθητική Φροντίδα
 • Υπευθυνότητα
 • Ποιότητα στην παροχή
 • Άριστη Εξυπηρέτηση
 • Δωρεάν Διάγνωση & Εξατομικευμένες Θεραπείες
 • Κλινική Εμπειρία 40 ετών

Αναλήψεως 8,
Βριλήσσια
 210 6828620