Προσφορές για "Τα Λαλάγγια"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Τα Λαλάγγια". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Τα Λαλάγγια

Τα λαλάγγια ή τηγανίτες όπως τα λέμε στη Μάνη, αποτελούν εθνική παράδοση για την περιοχή και δεν λείπουν από κανένα μανιάτικο τραπέζι. Στο παραδοσιακό μεζεδοπωλείο μας στο Χαλάνδρι θα σας μυήσουμε στην παραδοσιακή μανιάτικη κουζίνα, με τις συνταγές μας, που μαγειρεύονται καθημερινά με ολόφρεσκα υλικά, έμπνευση, μεράκι και τέχνη.

Η ζεστή ατμόσφαιρα αλλά και η οικογενειακή φιλοξενία, μας κάνει "φίλους" με την κάθε παρέα, αφού δεν αντιμετωπίζουμε κανέναν ως έναν απλό πελάτη αλλά σαν ένα φίλο που ήρθε στο τραπέζι! Το ταξίδι σας στην παραδοσιακή μανιάτικη κουζίνα θα ξεκινήσει με ορεκτικά και σαλάτες όπως οι ελιοκροκέτες, η ριγανάδα και η μανιάτικη σαλάτα μας. Έπειτα θα σας προτείναμε μερικές χαρακτηριστικές μας γεύσεις όπως η Μπερδεμένη Ιστορία, ο παραδοσιακός Καγιανάς, Σύγλινο Μάνης ή το Λουκάνικο με πορτοκάλι και βέβαια την καταπληκτική μας Γουρουνοπούλα!!! Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται τέλεια με ένα κρασί ή τσίπουρο ή παγωμένη μπύρα!

Η Μάνη, τόπος με γεμάτη πολιτιστική, γαστρονομική και ιστορική παράδοση έρχεται στην Αθήνα από εμάς για εσάς, με την ελπίδα να μας φέρει όλους πιο κοντά. Εδώ, πιστεύουμε και προωθούμε αξίες και ιδανικά που τα συνοδεύουμε όλα, με τα πιάτα μας & με εύγευστο κρασί, δροσερό τσίπουρο ή παγωμένη μπύρα.

Σοφοκλή Βενιζέλου & Καραολή Δημητρίου 27,
Χαλάνδρι
210 6828093