Προσφορές για "Athens Beer Festival 2016"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Athens Beer Festival 2016". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Athens Beer Festival 2016

Η 16η Γιορτή Μπύρας επιστρέφει δυναμικά σε νέο χώρο με ανανεωμένη διάθεση! Από 1 έως 11 Σεπτεμβρίου ο υπέροχος χώρος του παλαιού αμαξοστασίου του ΟΣΥ, στο Γκάζι, θα φιλοξενήσει το Athens Beer Festival για τους φίλους και επαγγελματίες της μπύρας.

Για 11 ημέρες θα ρέει άφθονη παγωμένη μπύρα από όλο τον κόσμο και θα δοκιμάσετε εκπληκτικούς μπυρομεζέδες, έχοντας συντροφιά υπέροχους καλλιτέχνες από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή (2 συναυλίες κάθε βράδυ). Στις 2 Σεπτεμβρίου απολαύστε τον Λάμπη Λιβιεράτο σε ένα σούπερ live, στις 9 Σεπτεμβρίου τους Vegas και στις 10 Σεπτεμβρίου τον Γιάννη Ζουγανέλη. Και φυσικά το πρόγραμα έχει και Λάκη Παπαδόπουλο με Γιάννη Γιοκαρίνη, Vanila Swing, Κώστα Τουρνά με Ρόμπερτ Ουίλιαμς, CREAL με την Τάνια Κικίδη, Θεοδοσία Τσάτσου κ.ά.!!!

Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, τα φαντασμαγορικά εγκαίνια με ρίψεις πυροτεχνημάτων και χρήση συσκευών LAZER, θα δώσουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα για το καλύτερο νέο ξεκίνημα της ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ.

Για πρώτη φορά φέτος θα θεσμοθετηθούν στην Ελλάδα τα GREEK BEER STAR AWARDS και θα βραβευθούν οι καλύτερες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ μπύρες ανά κατηγορία. Την κριτική επιτροπή, θα συνθέσουν έγκριτοι και καταξιωμένοι ξένοι και Έλληνες BEER SOMELIER. Ακόμη για πρώτη φορά θα θεσμοθετηθεί η ανάδειξη της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ, όπως άλλωστε γίνεται και στο εξωτερικό, όπου οι διαγωνιζόμενες θα πλημμυρίσουν από ομορφιά το χώρο της ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ. Για πρώτη φορά επίσης, θα δοθεί η ευκαιρία στους εκθέτες, να δημιουργήσουν το δικό τους εκθεσιακό χώρο για την όσο καλύτερη παρουσίαση των προϊόντων τους.

Ερμού & Πειραιώς,
Παλιό Αμαξοστάσιο
Γκάζι
2104270638