Προσφορές για "Elite Plastic Surgery (Σύνταγμα, Γλυφάδα)"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Elite Plastic Surgery (Σύνταγμα, Γλυφάδα)". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Αποτρίχωση κάντε κλικ εδώ.

Elite Plastic Surgery (Σύνταγμα, Γλυφάδα)

Ο Πλαστικός Χειρουργός Γ.Σαμουρης είναι πτυχιούχος ιατρικής από το 2004. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ.Γεννηματάς ενώ ένα μέρος αυτής πραγματοποίησε στα νοσοκομεία Chelsea & Westminster και Charing Cross Imperial Hospital του Λονδίνου καθώς και στο διεθνούς φήμης St Andrews Center for Plastic Surgery and Burns Chelmsford Essex όπου εργάστηκε και ως επιμελητής.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του απέκτησε πλούσια εμπειρία στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής, στην αντιμετώπιση της εγκαυματικής νόσου, στην θεραπεία του μελανώματος καθώς και στον τομέα της μικροχειρουργικής αποκατάστασης ελλειμμάτων των άκρων, της κεφαλής και του τραχήλου όπως και την αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή.

Έχει δημοσιεύσει σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και έχει κάνει πολλές διαλέξεις σε εγχώρια και διεθνή ιατρικά συνέδρια.

Από το 2015 ο ιατρός εργάζεται ιδιωτικά στο Λονδίνο όπου πραγματοποιεί μεγάλο αριθμό επεμβάσεων αισθητικής χειρουργικής και από το 2016 διατελεί επιστημονικός διευθυντής του προτύπου κέντρου πλαστικής χειρουργικής Elite Plastic Surgery Clinics και επιστημονικός συνεργάτης του ιδιωτικού νοσοκομείου ΡΕΑ.

Ερμού 18,
Σύνταγμα
2114115398, 6932319439 

Αγγέλου Μεταξά 13 (3ος όροφος),
Γλυφάδα
2108940550, 6981176411