Προσφορές για "Banzo de Senzala"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Banzo de Senzala". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Γυμναστήρια κάντε κλικ εδώ.

Banzo de Senzala

Η Capoeira σήμερα είναι μια μορφή έκφρασης που εμπεριέχει μουσική, χορό, πολεμική τέχνη, παιχνίδι, ακροβασία, φιλοσοφία και άθληση.

Η Capoeira είναι ανοιχτή σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και καταγωγής. Πολλοί από τους μαθητές, αφοσιώνονται στην Capoeira μακροπρόθεσμα ενώ άλλοι προπονούνται απλά για να διασκεδάσουν ή να αναπτύξουν μια καλή φυσική κατάσταση καθώς θεωρείτε ένα ολοκληρωμένο σύστημα γυμναστικής. Συνδυάζοντας αερόβια και αναερόβια στοιχεία εκγύμνασης η Capoeira βελτιώνει το καρδιοαναπνευστικό σύστημα, την ευλυγισία και προσφέρει μυϊκή ανάπτυξη και ενδυνάμωση.

Η Ακαδημία Capoeira Banzo de Senzala Atenas ήταν η πρώτη σχολή που άνοιξε στην Αθήνα μετά από ένα εισαγωγικό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2001. Από τότε, η σχολή είναι αφιερωμένη στην ανάπτυξη της capoeira στην Αθήνα, συντηρώντας την προέλευση και τις παραδόσεις αυτής της τέχνης.

Αθηνάς & Πρωτογένους (5ος όροφος),
Μοναστηράκι
210 3257774, 6932717616