Προσφορές για "Κέντρο Φυσικοθεραπείας "Λίλια Γκατζόλη""

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Κέντρο Φυσικοθεραπείας "Λίλια Γκατζόλη"". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Μασάζ κάντε κλικ εδώ.

Κέντρο Φυσικοθεραπείας "Λίλια Γκατζόλη"

Το κέντρο φυσικοθεραπείας Center Physiotherapy and Rehabilitation είναι ένα από τα καλύτερα κέντρα των Βορείων Προαστίων με 20ετή έτη λειτουργίας, πρόσφατα ανακαινισμένο. Οι θεραπείες πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από έμπειρο προσωπικό.

Ο χώρος που προσφέρεται είναι ειδικά προσαρμοσμένος για να προσδίδει την απαραίτητη ηρεμία και χαλάρωση που απαιτείται. Γίνεται εφαρμογή θεραπευτικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας. Ως εκ τούτου, επιτυγχάνεται άμεση ανακούφιση από χρόνιους πόνους και δυσκαμψίες μυών με σύγχρονους τρόπους αποκατάστασης.

Μεγάλη επιτυχία έχει σημειωθεί στο φυσικοθεραπευτήριο μας σε προβλήματα που εμφανίζονται στα κυρτώματα της σπονδυλικής στήλης. Η κύφωση της σπονδυλικής στήλης στο φυσικοθεραπευτήριο μας θεραπεύεται με την εφαρμογή μέσων που βελτιώνουν την ακαμψία της. Γίνεται αξιολόγηση των προβλημάτων και της στάσης σας με την επίσκεψή σας, έτσι ώστε να είστε γνώστης της σωστής στάσης και πως να τη διατηρείτε.

Απαλλαγείτε από τους μυϊκούς πόνους κάνοντας αυτό το δώρο στον εαυτό σας. Οι ειδικοί θα είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ανάγκη σας. Πάντα μέσα από τα massage χαλάρωσης αλλά και τις ειδικές θεραπείες.

Ελευθερίου Βενιζέλου 19,
Μελίσσια
2108032821, 6932335988