Προσφορές για "Maori Pacific Ring Cuisine"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Maori Pacific Ring Cuisine". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Maori Pacific Ring Cuisine

Ολοκαίνουργιο, εξωτικό και πολυτελές, παρουσιάζει μια μεγάλη βεντάλια από τις σπεσιαλιτέ του Pacific Rim, δηλαδή τις χώρες που οι ακτές τους βρέχονται από τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Οι Πολυνήσιοι σεφ ετοιμάζουν πιάτα από το Βιετνάμ, τη Μαλαισία και την Ταϊλάνδη μέχρι τη Νέα Ζηλανδία, τη Χιλή, την Καλιφόρνια και τις Φιλιππίνες: «ika sake», δηλαδή­ καλαμάρι μαριναρισμένο σε σάκε μέσα σε μπανανόφυλλο, ψαρονέφρι­ ­μαριναρισμένο σε μπίρα Χαβάης με καπνιστή μπάρμπεκιου σος μέσα σε μισό ανανά, μεξικάνικα rollitos, χιλιανή chorillana με μοσχαρίσιο κιμά και chorizo, πολλά ψητά στη σχάρα, ολόφρεσκα ψαρικά και κρεατικά.

Άκρως εντυπωσιακή η διακόσμηση, με ένα μεγάλο ενυδρείο δίπλα στην είσοδο­, κορμούς μπαμπού-φωτιστικά, τέσσερις «μέδουσες» που δίνουν το ασπρογάλαζο θαλασσινό τους φως στη σάλα και πολυτελή υλικά όπως μαύρο μάρμαρο Χιλής, τικ και δέρμα. Α, εδώ βρίσκεται και η ορίτζιναλ πολυθρόνα της θρυλικής «Εμμανουέλας»!

Δυνατό μπαρ με περίπου 44 ετικέτες τεκίλας, πολλά συλλεκτικά spirits, μια καλή συλλογή από Jack Daniels και κοκτέιλ σε πολύχρωμα πολυνησιακά ποτήρια-τοτέμ.

Μία εμπειρία γεύσης στα Βόρεια Προάστια εμπνευσμένη από τα μεγαλύτερα Global Cuisine Restaurants του κόσμου!

Θοδωρή Δηλιγιάννη 56,
Κεφαλάρι - Κηφισιά
6947835333, 2108019023