Προσφορές για "Skydive Greece"

Skydive Greece

Είμαστε η παλαιότερη Σχολή Ελεύθερης πτώσης (1988) και η πρώτη με άδεια έγκρισης λειτουργίας από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (1989) και την Αμερικανική Ομοσπονδία Αλεξιπτωτισμού, της οποίας είμαστε μέλη από το 1995.

Έχουμε το Εμπειρότερο και καλύτερα καταρτισμένο προσωπικό της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Εκπαιδευτές που ΟΛΟΙ έχουν περάσει από τα Πανεπιστημιακά έδρανα της United States Parachute Association.

Οι εκπαιδευτές μας ΚΑΘΕ χρόνο παρακολουθούν επιμορφωτικά σεμινάρια εκπαιδευτών ελεύθερης πτώσης ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ για την ασφάλεια εκπαίδευσης νέων αλεξιπτωτιστών στον καλύτερο οργανισμό ελεύθερης πτώσης στον κόσμο - την United States Parachute Association. Αυτό σημαίνει ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!

Ακολουθούμε κατά γράμμα την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία για τους Κανόνες ασφαλείας πτήσεων - ρίψεων που διέπουν το αεράθλημα της ελεύθερης πτώσης και δεν πειραματιζόμαστε με τις ζωές σας κάνοντας εκπτώσεις στην ασφάλειά σας για λόγους κόστους και εμπορικού ανταγωνισμού.

Τα αλεξίπτωτα και όλος ο ειδικός εξοπλισμός είναι πάντα τελευταίας τεχνολογίας, αγοράζονται κατ' ευθείαν από τα εργοστάσια παραγωγής τους χωρίς μεσάζοντες σε τιμές κόστους, δίνοντάς μας την δυνατότητα να τα αλλάζουμε συχνά. Τα υλικά μας συντηρούνται από την μοναδική στην Ελλάδα πτυχιούχο Master Rigger της FAA (Federal Aviation Administration) των ΗΠΑ με ασύγκριτη πείρα στον τομέα της συντήρησης και επισκευών υλικών αλεξιπτωτισμού.

Αεροδρόμιο Πάχης Μεγάρων,
Μέγαρα
Τηλ.: 6974572552