Προσφορές για "Soulidis Team"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Soulidis Team". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Γυμναστήρια κάντε κλικ εδώ.

Soulidis Team

Wing Chun είναι το όνομα ενός συστήματος πολεμικών τεχνών που αναπτύχθηκε στη νότια Κίνα. Το Γουίν Τσουν επινοήθηκε από μία γυναίκα, την Νιγκ Μούι (Ng Mui), περίπου το 1700μ.Χ.. Η μοναχή Νιγκ Μούι είχε μία μαθήτρια που ονομαζόταν Γιμ Γουίν Τσουν (Yim Wing Chun). Το όνομα Γουίν Τσουν κυριολεκτικά σημαίνει «Ελπίδα για το μέλλον» ή «Όμορφη Άνοιξη». Το 1949, ο Yip Man, ο οποίος θεωρείται ότι είναι ο Grand Master της σύγχρονης Wing Chun, έφερε το στυλ από την Κίνα στο Χονγκ Κονγκ και τελικά στον υπόλοιπο κόσμο.

Το Wing Chun Kung Fu είναι ένα επιθετικό σύστημα αυτοάμυνας και μάχης δρόμου που εστιάζει στον αντίπαλο ή στους αντιπάλους όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Για να γίνει αυτό, οι επιθέσεις έχουν στόχο την κεντρική γραμμή του αντιπάλου: την κάθετη γραμμή από την κορυφή του κεφαλιού ευθεία προς τα κάτω στο καβάλο.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Wing Chun Kung Fu είναι πως σχετίζεται με την τεχνική και όχι με την ωμή βία ή δύναμη. Αυτό σημαίνει πως κάποιος που γνωρίζει από Wing Chun Kung Fu, με ανώτερη τεχνική, μπορεί να νικήσει έναν μεγαλύτερο αντίπαλο (σε μέγεθος και δύναμη). Ως εκ τούτου, το Wing Chun Kung Fu είναι απολύτως κατάλληλο για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν, ανεξάρτητα από τη φυσική τους κατάσταση.

Όπως αναφέρθηκε, ο καθένας μπορεί να μάθει Wing Chun Kung Fu. Δεν υπάρχουν φυσικές απαιτήσεις για να γίνει ένας καλός επαγγελματίας, εκτός από γενικά καλή υγεία. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο. Όπως και με κάθε δεξιότητα, χρειάζεται χρόνος, αφοσίωση πρώτα να μάθουν οι μαθητές, στη συνέχεια να κατανοήσουν και τέλος, να ελέγξουν τις τεχνικές. Για αυτό χρειάζονται αρκετές επαναλήψεις.

Οι αρχάριοι συχνά αποθαρρύνονται από την προοπτική της επανάληψης των κινήσεων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αλλά σκεφτείτε το εξής: κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στον δρόμο, το σύστημά σας θα είναι γεμάτο αδρεναλίνη. Δεν μπορείτε να σκεφτείτε κατ ‘ευθείαν. Αν έχετε να σκεφτείτε την επόμενη κίνησή σας, θα διστάσετε, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι πολύ αργή. Για αυτό είναι σημαντικό να μην γνωρίζεται μόνο τις τεχνικές, αλλά ότι είναι μέρος της. Όταν το μάτι σας πιάνει μια γροθιά εν κινήσει, το χέρι σας θα το έχει αποκλείσει πριν καν πλήρως εγγραφεί η επικείμενη επίθεση.

Αφροδίτης 75,
Ελληνικό
 2109645393, 6983325999