Προσφορές για "Hermion Restaurant"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Hermion Restaurant". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Hermion Restaurant

Ο καταπράσινος και δροσερός κήπος του Ερμείον βρίσκεται σε κέντρο – απόκεντρο της Πλάκας, καθώς στεγάζεται σε ένα παλιό οίκισμα στην οδό Πανδρόσου. Πρόκεται για ένα κλασικό εστιατόριο που έχει αφιερώσει εδώ και τόσα χρόνια την ιδιότητα του στην ελληνική κουζίνα και τις μοναδικές γεύσεις που αυτή προσφέρει.

Γευστικές δημιουργίες με φρέσκες πρώτες ύλες και μεράκι στην προετοιμασία των πιάτων αποτελούν τα κριτήρια που εδώ και τόσα χρόνια παραμένει στην καρδιά των φίλων του που το γνωρίζουν.

Για τους νέους της παρέας, μία επίσκεψη στον κήπο του θα σε μεταφέρει σε μία ατμόσφαιρα σαν να βρίσκεσαι σε ένα κυκλαδίτικο εστιατόριο με κήπο και να απολαμβάνεις ένα εξαιρετικό γεύμα.

Ικανοποιητικές τιμές για την εποχή και το άκρως φιλικό service είναι δύο ακόμη μεταβλητές που κάνουν το Ερμείον ξεχωριστό στην Πλάκα.

Το μαγαζί βρίσκεται στους οδηγούς του εξωτερικού ως ένα από τα 10 καλύτερα μέρη για να επισκεφθείς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου στην Ελλάδα.

Πανδρόσου 15,
Πλάκα
2103246725