Προσφορές για "New York Club"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "New York Club". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Γυμναστήρια κάντε κλικ εδώ.

New York Club

Τον χειμώνα του 2016, στους Αμπελόκηπους άνοιξε ένας χώρος που μέσα σε λίγα λεπτά σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στη Νέα Υόρκη. Ο λόγος για το New York Club Power Gym, που σε τρεις ορόφους έχει καταφέρει να φέρει τον αέρα της Αμερικής μόλις λίγα μέτρα από τον Πύργο Αθηνών.

Το New York Club Power Gym είναι το πρώτο Power Gym της Ελλάδας σε αμερικάνικα πρότυπα. με έναν χώρο που καλύπτει τις ανάγκες απλών αθλούμενων μέχρι επαγγελματιών αθλητών. Πάντα υπό το βλέμμα έμπειρων επαγγελματιών προπονητών και ειδικών διατροφολόγων που αναλαμβάνουν την προσωπική αξιολόγηση των αθλούμενων. Μαθήματα pilates, yoga και ομαδικά προγράμματα είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχει κανείς στη διάθεσή του στο New York Club Power Gym.

Το κίτρινο χρώμα είναι αυτό που επικρατεί, ενώ και η διακόσμησή του όπως και όλα στο γυμναστήριο παραπέμπουν σε Νέα Υόρκη. Στον δεύτερο όρο θα βρείτε τη ρεσεψιόν, καθώς και τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για Pilates Active.

Στον τρίτο όροφο είναι αυτό που θα λέγαμε η «καρδιά» του γυμναστηρίου. Εκεί θα βρείτε όλα τα όργανα, με τον εξοπλισμό του New York Club Power Gym να είναι υπερσύγχρονος και να θυμίζει τα μεγάλα γυμναστήρια του Μανχάταν και της Νέας Υόρκης.

Φαραντάτων 4,
Αμπελόκηποι