Προσφορές για "Divas Pole Dancing Academy Athens"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Divas Pole Dancing Academy Athens". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Χορό κάντε κλικ εδώ.

Divas Pole Dancing Academy Athens

Το Pole Dancing είναι ένα απαιτητικό είδος χορού γι’αυτόν που πρόκειται να μεταφέρει τις γνώσεις του. Γιατί; Γιατί συνδυάζει χορευτική χάρη και δύναμη. Έχουμε και τα δυο…

Η Αμαρυλλίς, πρόεδρος του G.P.D.A. Greek Pole Dance Association, συνδιοργανωτρια του Pole Art Greece, κάτοχος της πρώτης θέσης στον πανευρωπαικό διαγωνισμό POLE THEATRE IRELAND στην κατηγορία SEMI PRO DRAMA, της δέυτερης θέσης στον πανευρωπαικό διαγωνισμό POLE THEATRE PARIS 2017 στην κατηγορία SEMI PRO DRAMA, κάνει χορό, διδάσκει και χορογραφεί εδώ και δέκα χρόνια. Εχει πτυχίο στους Latin και Ευρωπαικούς χορούς American και Ιnternational και ειναι μέλος του βρετανικού IDTA -U.K. Είναι συνδιοργανωτης του Pole Art Greece.

Έχει στο ενεργητικό της πολλούς αγώνες και διακρίσεις στο All ladies Latin καθώς και στο Oriental.

Έχοντας ασχοληθεί όλη της την ζωή με τον χορό και τον αθλητισμό ασχολήθηκε και με το Pole dancing το οποίο συνδυάζει χορό και γυμναστική.

Ξεκίνησε ως αυτοδίδακτη και εν συνεχεία εκπαιδεύτηκε στο London Academy Of Pole Dancing μια απο τις πιο γνωστές σχολές του Λονδίνου. Συνέχισε την εκπαίδευση της στο Pole Dancing School by Elena Gibson η οποία εδρεύει επίσης στο Λονδίνο καθώς επίσης και στο Milan Poledance (Μιλάνο-Ιταλία) και στο Trash theatre της Αγιας Πετρούπολης (Ρωσία).

Αλαΐας 6,
Νέα Ιωνία
2130377480, 6946550999