Προσφορές για "Entasis Fitness Gym"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Entasis Fitness Gym". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Γυμναστήρια κάντε κλικ εδώ.

Entasis Fitness Gym

Το Entasis Fitness Gym ξεκήνισε να γράφει την δική του ιστορία στον αθλητικό χώρο απο το 1966 στον χώρο του Αιγάλεω και συνεχίζει με επισφαλή τον Στουπάκη Θ. Βαλκανιονίκη και πρωταθλητή Ελλάδος για 4 συνεχόμενες χρονιές…

Η προτίμηση και η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, σε συνδυασμό με την αρίστη παροχή υπηρεσιών που διαθέτουμε ,εξασφαλίζουν την συνέχιση της πορείας αυτής…Να κάνουμε δηλαδή το fitness τρόπο ζωής για όλους…Γιατί με τη γυμναστική θα έχετε ένα υγειή και δυνατό οργανισμό…καθώς θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύψτε μαζί μας ,ότι μπορείτε να κάνετε θεαματικά πράγματα με το σώμα σας, να μικρύνετε ή να μεγαλώσετε μέρη του, να απαλλαχτείτε από το περιττό λίπος… να έχετε την εικόνα που πάντα επιθυμούσατε.

ΤΟ ENTASIS διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, άρτιο εξοπλισμό και κατάλληλα επιστημoνικό προσωπικό και στεγάζεται σε ένα χώρο 700 τμ.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης προγραμμάτων με στόχο την ευεξία, την καλή φυσική κατάσταση, και την βελτίωση της υγείας. Προγράμματα της LesMills (bodypump ,bodyattack ,bodyvive,CXWORX,bodycompat…) και επίσης TRX, YOGA, PILATES και PILATES REFORMER ZUMBA & πολλά αλλά που θα ικανοποιούσαν ακόμα κι τους ποιο δύσκολους πελάτες!

Θηβών 357,
Αιγάλεω
2105905001