Προσφορές για "Maze Games Escape Rooms"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Maze Games Escape Rooms". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Διασκέδαση κάντε κλικ εδώ.

Maze Games Escape Rooms

1ο Δωμάτιο: Diamond Heist (διάρκεια 60')

Το «Παγωμένο Αστέρι», το σπάνιο διαμάντι που ήταν το σύμβολο της δυναστείας του Σείχη του Αλ-Τζαρούτ κλάπηκε.Οι άνδρες του Σείχη σας ανακρίνουν σκληρά και απαιτούν να τους πείτε που έχετε κρύψει το διαμάντι.Εσείς φυσικά δεν έχετε ιδέα για ποιο πράγμα μιλάνε,όμως σύντομα καταφέρνετε να διελευκάνετε το μυστήριο. Ο Δελαπατρίδης, ο παλιός σας αντίπαλος, έχει πείσει τον Σείχη ότι εσείς κλέψατε τον θησαυρό του. Κάνετε μια προσπάθεια να πείτε στον Σείχη την αλήθεια και παρόλο που δυσκολεύετε να σας πιστέψει, αποφασίζουν να σας δώσουν μια ευκαιρία να αποδείξετε την αθωότητα σας. Η έρευνα σας αποκαλύπτει ότι ο Δελαπατρίδης έχει κλέψει ο ίδιος το διαμάντι και το φυλάει στην γκαλερί του.Βρείτε το εγκαίρως, και ο Σείχης σας υπόσχεται ότι θα σύρει ο ίδιος τον Δελαπατρίδη στα μπουντρούμια του πατατιού του.Αν αποτύχετε όμως θα έχετε εσείς αυτή την τύχη.

2ο Δωμάτιο: Haunted Circus (διάρκεια 60')

Η ζωή στην πόλη σας κυλά ήρεμα, μέχρι που μια σειρά από μυστηριώδεις εξαφανίσεις αναστατώνει τη γαλήνη σας. Φημολογείται ότι οι εξαφανίσεις άρχισαν αμέσως μετά την επίσκεψη του τσίρκου στην πόλη σας. Ο διευθυντής της τοπικής εφημερίδας, θέλοντας να γράψει ένα άρθρο για το τσίρκο, αποφασίζει να δώσει μια μεγάλη αμοιβή σε όποιον καταφέρει να περάσει τη νύχτα εκεί και στη συνέχεια διηγηθεί με λεπτομέρειες την εμπειρία του. Τολμάτε να το επιχειρήσετε? Εάν σε μια ώρα δεν έχετε καταφέρει να επικοινωνήσετε με τον έξω κόσμο θα θεωρηθείτε κι εσείς αγνοούμενοι…

3ο Δωμάτιο: Magic Maze (διάρκεια 70')

Παγιδευμένοι σε μια μηχανή του χρόνου έχουμε μια και μοναδική λύση για να καταφέρουμε να γυρίσουμε στο παρόν.Πρέπει να ταξιδέψουμε σε 7 διαφορετικές ιστορικές στιγμές να διορθώσουμε σφάλματα του παρελθόντος και να λύσουμε γρίφους οι οποίοι έχουν μείνει αναπάντητοι για χρόνια. Θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε ότι σας επιφυλάσσει αυτό το γεμάτο εκπλήξεις ταξίδι και να γυρίσετε εγκαίρως η θα αιωρείστε στην δίνη του χρόνου φυλακισμένοι για πάντα.

4ο Δωμάτιο: Voodoo Hut (διάρκεια 60')

Βρισκόμαστε στο 1630 στη Νότια Αφρική, στο εύπορο και μεγάλο βασίλειο της SHIRA η οποία κυβερνά με τους νόμους του δικαίου και την γνώση των αλχημιστών στο πλάι της...Ενώ η δίδυμη αδερφή της τυφλωμένη από το πάθος της εξουσίας προσπαθεί να την καταστρέψει...μέσα από την ζήλεια της έχει καταφέρει να κλέψει ορισμένους πάπυρους και το ιερό βιβλίο των Αλχημιστών «Τα στοιχεία και τα στοιχειά» από την βασιλική βιβλιοθήκη. Εσείς οι έμπιστοι αλχημιστές της έχετε αποσταλεί ναβρείτε το ιερό βιβλίο με τα Voodoo ξόρκια και να το καταστρεψετε έχετε στην διάθεση σας 60 λεπτά.. όσο εκείνη είναι στο σκοτεινό δάσος για να μαζέψει τα υλικά που χρειάζεται για την τελετή της.

5ο Δωμάτιο: Dollhouse (διάρκεια 60')

Ρωσία, Σάββατο 25 Ιουλίου 1914. «Λέγεται πως κάθε βράδυ, όποιος είναι σε αυτό το σπίτι γίνεται κούκλα. …» Ο μόνος που έχει πρόσβαση σε αυτό το σπίτι ήταν ο γέρος, ο οποίος δεν ζει πια. Φαίνεται να είχε μεγάλη αγάπη στις κούκλες τις φρόντιζε σαν να ήταν οικογένειά του. Μία από αυτές είχε το όνομα της γυναίκας του ενώ στην αγαπημένη του την πιο μικρή και χαριτωμένη είχε δώσει το όνομα της κόρης του. Οι παίχτες αποκαλύπτουν μέσα από τους γρίφους ότι το σπίτι τους κάνει όλους κούκλες, οι κούκλες που φρόντιζε ο γέρος ήταν η οικογένειά του.

Αγίου Τρύφωνος 39,
Κηφισιά
Τηλ.: 210 8087258