Προσφορές για "Marea Fish Restaurant Bar"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Marea Fish Restaurant Bar". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Marea Fish Restaurant Bar

Το καλό ψάρι πρέπει να είναι φρέσκο. Και καλομαγειρεμένο. Το Marea Fish Restaurant Bar στο Χαλάνδρι φαίνεται πως το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα αυτό και έχει φροντίσει όλα του τα πιάτα να είναι φρέσκα και μαγειρεμένα με τα καλύτερα υλικά.

Όλοι λίγο πολύ, έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας ότι οι θαλασσινοί μεζέδες είναι πιο νόστιμοι όταν σερβίρονται δίπλα στο κύμα με θέα το απέραντο γαλάζιο ή τα δεμένα καΐκια σε κάποιο λιμάνι με τα μπλεγμένα δίχτυα πάνω. Αυτή είναι μια πραγματικότητα, αλλά υπάρχουν και μέρη μακριά από τη θάλασσα που μπορείς να δοκιμάσεις τους πιο λαχταριστούς ψαρομεζέδες.

Ένα από αυτά είναι το νεοσύστατο Marea Fish Restaurant Bar στο Χαλάνδρι. Συστήθηκε στους κατοίκους του Χαλανδρίου το Φθινόπωρο του 2017 ως ένα εστιατόριο θαλασσινών με φρέσκα ψάρια και ότι μπορεί να φανταστεί ο νους σας… under the sea!

Πάμε όμως τώρα στα σημαντικά. Εστιατόριο θαλασσινών δίχως γαρίδες, χταποδάκι και σαρδέλεςγίνεται; Προφανώς και όχι. Γι’ αυτό και το Marea έχει ρίξει όλο το βάρος στη σωστή επιλογή των πρώτων υλών και φρέσκων ψαριών όπως το λαβράκι, ο μπακαλιάρος, η κουτσομούρα κ.ά. Από τον κατάλογο δεν θα μπορούσαν να λείπουν το ούζο και το κρασί. Δύο ποτά ιδανικά για να συνοδέψετε τον μεζέ σας.

Ανδρέα Παπανδρέου 95,
Χαλάνδρι
 2130248619