Προσφορές για "AMMO All Day Cafe Bar"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "AMMO All Day Cafe Bar". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

AMMO All Day Cafe Bar

Το AMMO All Day Cafe Bar στη Γλυφάδα μας πρωτοσυστήθηκε το 2013. Τέσσερα χρόνια μετά (σ.σ. υπό άλλη ιδιοκτησία) παραμένει στις πρώτες επιλογές των κατοίκων για την έξοδό τους από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Γλυφάδα. Διαχρονικός προορισμός (με μία μικρή έξαρση τους καλοκαιρινούς μήνες) για μικρούς και μεγάλους. Cafe, εστιατόρια, μεζεδοπωλεία και πολλών ειδών ακόμα μαγαζιά έχει να προτείνει η Daily List της περιοχής των νοτίων προαστίων. Υπάρχουν όμως και οι επιλογές που διαφέρουν για διαφορετικούς λόγους.

Μία από αυτές είναι το AMMO All Day Cafe Bar. Δεν χρειάζεται να πάμε πολύ πίσω για την πρώτη ημέρα λειτουργίας του μαγαζιού. Στη Δημητρίου Γούναρη 137 στη Γλυφάδα έκανε την εμφάνισή του το 2013 κι έκτοτε έχει μπει ψηλά στις προτιμήσεις των Γλυφαδιωτών και όχι μόνο.

Σε αυτό τον πολύ ωραίο και ατμοσφαιρικό χώρο που επικρατούν τα γήινα χρώματα και το ξύλινο στοιχείο μπορείς να απολαύσεις το πρωί το ρόφημά μαζί με κάποιο ανάλαφρο σνακ, ενώ όσο περνούν οι ώρες οι επιλογές μεγαλώνουν, το ίδιο και η… όρεξη.

Γούναρη 137 Α & Όλγας,
Γλυφάδα
2110120884