Προσφορές για "Libertango Dance Studio"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Libertango Dance Studio". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Χορό κάντε κλικ εδώ.

Libertango Dance Studio

Η διδακτική ομάδα

Ο Ηλίας Αναστασίου έχει εκπαιδευτεί στο κλασικό μπαλέτο και με πρόσθετη ειδικότητα στη χορογραφία - σκηνοθεσία - δραματουργία. Έχει συνολικά 37 χρόνια εμπειρία στο χώρο (25 χρόνια διδασκαλίας - 16 χρόνια διδασκαλίας Αργεντίνικου τάνγκο). Το 2002 ίδρυσε τη σχολή χορού Libertango. Η Σοφία Νετέρτου, μετά από σπουδές στο κλασικό χορό και με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία latin χορών, ασχολείται αποκλειστικά με το Αργεντίνικο τάνγκο από το 2000. Η κοινή τους πορεία στο tango αρχίζει από το 2004 και μέχρι σήμερα έχουν διαγράψει μια σημαντική χορευτική και καλλιτεχνική καριέρα, χαρακτηριζόμενοι κατά κοινή ομολογία ως ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά ζευγάρια στο χώρο του tango Argentino. Σταθμοί στην καριέρα τους αποτελούν, η συμμετοχή τους το 2006 στο C.I.T.A - Buenos Aires και το 2007 στο V Mundial De Tango - Buenos Aires, ως το πρώτο ελληνικό ζευγάρι το οποίο διαγωνίστηκε στην κατηγορία Tango Escenario, κατακτώντας την 11η θέση στους ημιτελικούς ανάμεσα σε 250 ζευγάρια από όλο τον κόσμο. Διδάσκουν σε Festival και σεμινάρια tango ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Σχολή

Σήμερα, η σχολή χορού Libertango διαθέτει τρεις ανεξάρτητες αίθουσες χορού (180 τ.μ., 160 τ.μ. & 120 τ.μ. αντίστοιχα) και είναι από τις μεγαλύτερες σχολές διδασκαλίας Αργεντίνικου τάνγκο στην Αθήνα. Διακρίνεται για το σύστημα διδασκαλίας της, τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Oι μαθητές της έχουν κατακτήσει διακρίσεις σε εθνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο ως χορευτές, εξελισσόμενοι ως πολλά υποσχόμενοι δάσκαλοι και κατ’ επέκταση επαγγελματίες του tango.

Δημητρακοπούλου 106,
Κουκάκι (πλησίον μετρό Συγγρού - Φιξ)
210 9214404, 6944972723 (καθημερινά 18.00 - 22.00)