Προσφορές για "Speed Park"

Speed Park

Η πίστα καρτ Ασπροπύργου κατασκευάστηκε το 1986 και είναι από τις πρώτες πίστες στην Αττική με θρυλική ιστορία , πολλούς αγώνες στο ιστορικό της, και μοναδικές οδηγικές εμπειρίες και αναμνήσεις σε χιλιάδες οδηγούς.

H ριζική ανανέωση της πίστας ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2005 όταν ιδρύθηκε η εταιρία Speed Park και ανέλαβε να επαναφέρει την πίστα στην θέση που της αρμόζει. Μία πίστα με μία εξαιρετικά τεχνική αλλά και δύσκολη διαδρομή, που δικαιολογημένα , ονομάστηκε και σχολείο του καρτ στον Ελλαδικό χώρο.

Η πίστα έχει μήκος 840 μέτρα με πλάτος από 6 έως 8 μέτρα με δεξιόστροφη φορά και αποτελείται από 7 δεξιές και 5 αριστερές στροφές. Στην Κ1 και στην Κ12 του γραφήματος έχουμε τα δύο δυνατά σημεία φρεναρίσματος της πίστας. Γενικά η πίστα είναι πολύ τεχνική και χρειάζεται αυστηρή συγκέντρωση από τον οδηγό. Η πίστα γενικά δουλεύει με κοντή σχέση μετάδοσης. Στην πίστα υπάρχουν πιτ με διαθέσιμες παροχές αέρα και ρεύμα όπως και θέσεις με σκίαση. Επίσης, υπάρχει 1 μαγνητική γραμμή για τα όργανα τηλεμετρίας των καρτ & η πίστα μπορεί να φιλοξενήσει αγωνιστικά καρτ όλων των κατηγοριών & μοτοσυκλέτες τύπου Mini moto & Super moto. Στην πίστα υπάρχει ικανοποιητικός φωτισμός που επιτρέπει τους οδηγούς να προπονούνται μέχρι αργά το βράδυ.

Μεγαρίδος,
Συντριβάνι Ασπρόπυργος
2105570839