Προσφορές για "ELUDE Adventure Escape Rooms"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "ELUDE Adventure Escape Rooms". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Διασκέδαση κάντε κλικ εδώ.

ELUDE Adventure Escape Rooms

Peter Halar Έρχεται μια στιγμή που η μανία ενός ανθρώπου από δημιουργική μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Καταργώντας όλους τους κανόνες βρίσκεσαι ξαφνικά σε ακραίες καταστάσεις που μαρτυρούν τα λάθη του παρελθόντος και ταυτόχρονα υποκρύπτουν την ελπίδα του μέλλοντος. Αχνή βοή απ’ τα βάθη ξεχασμένων μύθων ξυπνά την αλήθεια και θυμίζει ότι όλα γύρω μας είναι τα λόγια ενός ποιητή, βασανισμένου και κουρασμένου από τα ταξίδια του. Από το όνειρό του ξεπηδούν μνήμες ξεχασμένες, σκονισμένες σκέψεις για έναν άλλο κόσμο, ζωντανό, επικίνδυνο, αιώνες πίσω. Εποχή διωγμού, πολέμου, λεηλασιών και σκλαβιάς.

Αστυπάλαια 1537 μ.Χ. Ο Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσα ενώνει τον πειρατικό με τον οθωμανικό στόλο και καταλαμβάνει για λογαριασμό του Σουλτάνου Σουλεϊμάν Α’ τα ελληνικά νησιά που ως τότε ήταν βενετοκρατούμενα μεταξύ των οποίων και την Αστυπάλαια. Στο νησί παραχωρούνται προνόμια και επιτρέπεται να αυτοδιοικείται από το συμβούλιο των Γερόντων. Οι κάτοικοι καλλιεργούν τη γη και ζουν απλοϊκά χωρίς πολλά προβλήματα. Την ηρεμία τους όμως αυτή ήρθαν να διαταράξουν οι πειρατές, που αναγκάζουν πολλούς από τους κατοίκους να εγκαταλείψουν το νησί και πολλούς άλλους τους σκλαβώνουν. Ο Σαγίντ Μουραντί, ποιητής και πειρατής στο πλευρό του Μπαρμπαρόσα έζησε μαζί του πολλές επιδρομές, πολλές μάχες και πολλές νίκες άλλα η χαοτική κατάσταση που επικρατεί στο νησί τον φοβίζει και αποφασίζει να φύγει από αυτό κλέβοντας από τον θησαυρό του Μπαρμπαρόσα τα πολυτιμότερα αντικείμενα και παίρνοντας τα μαζί του σε άγνωστο μέρος.

Λέβιθα 2001 μ.Χ. Το πάθος του εξερευνητή Peter Halar για την σπηλαιολογία μετά από δεκαετίες ερευνών τον οδηγεί στην μυθική σπηλιά του Λέβιθα. Το Λέβιθα είναι ένα νησί του Αιγαίου που βρίσκεται στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Δωδεκανήσων και Κυκλάδων. Απέχει 8 ναυτικά μίλια από την Αμοργό και 6 ναυτικά μίλια από την Κίναρο. Είναι σχεδόν ακατοίκητο. Εκεί λέγεται ότι έκρυψε τον θησαυρό του ο Σαγίντ Μουραντί σε μία άγνωστη σπηλιά. Χρόνια προσπαθούσε να αποκαλύψει τα μυστικά της σπηλιάς και τα είχε σχεδόν καταφέρει βρίσκοντας διάφορα πολύτιμα αντικείμενα. Μια μέρα όμως χάθηκε και δεν επέστρεψε στο σπίτι του. Έτσι δημιουργήθηκε ένα μυστήριο για την εξαφάνισή του αλλά και για τα πολύτιμα αντικείμενα που παραμένουν χαμένα στη μυστική σπηλιά.

Site

Ραβινέ 14,
Περιστέρι
2155453430