Προσφορές για "Planet Physics"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Planet Physics". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Διασκέδαση κάντε κλικ εδώ.

Planet Physics

Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει περισσότερα από 30 διαδραστικά εκθέματα, με τα οποία έχει τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσει, να διαφοροποιήσει παραμέτρους και να παρατηρήσει την έκβαση διάφορων φαινομένων. Μέσω αυτής της διαδικασίας, ενθαρρύνεται να πειραματιστεί, να κάνει ερωτήσεις, να ανακαλύψει τις απαντήσεις και να κατανοήσει την επιστήμη της Φυσικής.

Ενότητες Εκθεμάτων

  • Μηχανική
  • Μηχανική των Ρευστών
  • Ηλεκτρομαγνητισμός
  • Μαθηματικά
  • Οπτική Αντίληψη
  • Οπτική
  • Σκοτεινό Δωμάτιο

Παιδότοπος

Για τους μικρότερους επισκέπτες, έως 8 ετών, το ταξίδι της εξερεύνησης συνεχίζεται στον "επιστημονικό παιδότοπο" του Planet Physics, όπου μπορούν τα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά, αλλά και να ψυχαγωγούνται, πάντα υπό την επίβλεψη έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού!

Planet Cafe

Ένας χώρος χαλάρωσης για τους γονείς, οι οποίοι θα απολαύσουν τον καφέ τους, γνωρίζοντας ότι τα παιδιά τους μαθαίνουν και όχι απλώς απασχολούνται. Στην καφετέρια του Planet Physics προσφέρονται αναψυκτικά, καφές, διάφορα άλλα ροφήματα, ελαφρά γεύματα (snacks) υψηλής ποιότητας και διαφόρων ειδών γλυκίσματα. Η πρόσβαση στο Planet Cafe είναι ελεύθερη.

Κατάστημα

Το κατάστημα αναμνηστικών και δώρων του Planet Physics προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων, που κυμαίνονται από απλά αναμνηστικά της επίσκεψης και επεκτείνονται στο χώρο του «επιστημονικού» εκπαιδευτικού παιχνιδιού. Θα βρείτε παιχνίδια υψηλής εκπαιδευτικής αξίας, τα περισσότερα από τα οποία έχουν άμεση σχέση με την επιστήμη της Φυσικής και θα βοηθήσουν τα παιδιά να ανακαλύψουν ότι η Φυσική είναι … παιχνίδι! Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα δώρων ανεξάρτητα από τη συμμετοχή σας στα προγράμματα του PLANET PHYSICS.

Σημείωση: Ελεύθερη είσοδος για ΑΜΕΑ άνω του 80% (Παρέχεται υποδομή για άτομα με ειδικές ανάγκες)

Λεωφόρος Αναπαύσεως 18,
Βριλήσσια
210 8033984