Προσφορές για "Στης Φλώρας το Βεράνι"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Στης Φλώρας το Βεράνι". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Στης Φλώρας το Βεράνι

'Έχοντας μεγάλη αγάπη από πολύ μικρή με την μαγειρική , με ενδιέφεραν οι συνταγές κυρίως οι παλιές παραδοσιακές. Αυτές που με τα χρόνια χάνονται. Έτσι λοιπόν, διάλεξα μερικές να τις μοιραστώ μαζί σας.

Ξεκινάμε το ταξίδι της γεύσης με τους κεφτέδες της Λιλίκας , της μαμάς μου. Αυθεντική Συριανή συνταγή , αφού και η ίδια είναι από την Πανέμορφη Σύρο.

Συνεχίζουμε με τα πιτάρια της Κούλας , που είχα την τύχη να έχω πεθερά και που την αγάπησα πραγματικά σαν μάνα. Την θυμάμαι ώρες να φτιάχνει πιτάρια για όλη την οικογένεια , αυθεντικά μανιάτικα , σαν Μανιάτισσα που ήταν.

Την Ιουλία δυστυχώς δεν την γνώρισα. Ήταν προσφυγοπούλα από τη Σμύρνη και νονά του άντρα μου του Μαρίνου. Το σαγανάκι της αυθεντικό Σμυρνεϊκο μου το έδωσε η Κούλα.

Αυτές οι τρείς γυναίκες ήταν η έμπνευσή μου για το βεράνι μου. Ετσι με την πολύτιμη βοήθεια του μάγειρά μας Γιώργου Βαλαή, μπορούμε και ξαναδίνουμε ζωή σε συνταγές που ίσως και να έχουν ξεχαστεί.

Σκοπός του μαγαζιού μας είναι να σας ταξιδέψουμε σε γεύσεις και νότες άλλων καιρών.

Καλή διασκέδαση

Φλώρα

Α. Θεοχάρη & Φαβιέρου 57 - Άγιος Νείλος,
Πειραιάς
6983 915080