Προσφορές για "3 Γουρουνάκια"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "3 Γουρουνάκια". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

3 Γουρουνάκια

Mια φορά κι έναν καιρό τα Τρία Γουρουνάκια αποφάσισαν να φτιάξουν το νέο τους σπίτι στο Κολωνάκι. Έτσι δημιούργησαν έναν δικό τους πρωτότυπο χώρο σε τρία επίπεδα που έμελλε να γίνει το κέντρο της Κολωνακιώτικης διασκέδασης!

Στο ισόγειο δεσπόζει μία μεγάλη κι εντυπωσιακή μπάρα στην οποία παρατηρείται ο απόλυτος συνωστισμός καθ ' όλη την διάρκεια της μέρας από τους αμέτρητους fun των στρουμπουλών ηρώων.

Στο ίδιο επίπεδο βρίσκονται και τα τραπέζια για καφέ φαγητό η ποτό. Στον υπερυψωμένο prive χώρο κάτω από τα φορτωμένα με κρυσταλλάκια κυλινδρικά φωτιστικά θα λατρέψετε τους άνετους καναπέδες όπου μπορείτε να δοκιμάσετε την πολυσυλλεκτική και σταθερά ποιοτική κουζίνα του μαγαζιού που σε εκπλήσσει ευχάριστα με την πρωτοτυπία των γεύσεων και με την εντυπωσιακή παρουσίαση των πιάτων. Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι το φαγητό σερβίρεται παντού ακόμα και πάνω στο bar! Τις καθημερινές η μουσική κινείται σε πιο funky ρυθμούς μέσα σε ένα αεράτο και κοσμοπολίτικο περιβάλλον. Το σέρβις είναι φιλικό με δυναμική μπάρα με happy διάθεση και coktail που ξυπνούν τις αισθήσεις.

Το πατάρι ακολουθεί πιο ήρεμους ρυθμούς έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις χάζι στην ασταμάτητη κοσμοσυροή της Οδού Σκουφά. Ενδείκνυται για Lounge καταστάσεις και για διαλείματα από την ένταση της ημέρας. Πολλές after office συναντήσεις γίνονται στον συγκεκριμένο χώρο ο οποίος διαθέτει γι΄αυτόν τον λόγο πληθώρα από μπρίζες για να μπορούν οι πελάτες να φορτίζουν τους φορητούς τους υπολογιστές ή τα κινητά τους.

Σημείο αναφοράς τα μοναδικά events και τα ατελείωτα happenings του μαγαζιού. Σπέσιαλ εμφανίσεις με guest Dj και γνωστούς παραγωγούς του ραδιοφώνου. Τις καθημερινές εναλάσσονται τα parties με house, r&b, hip hop ακόμη και Ελληνικές βραδιές. Ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα χορέψετε με πιο mainstream ακούσματα.

Tα Τρία Γουρουνάκια εδώ και αρκετό καιρό αποτελούν δικαίως το αγαπημένο στέκι των θαμώνων της περιοχής. Τολμούν και χαράζουν συνέχεια καινούργιους δρόμους στον τομέα της ψυχαγωγίας και δεν εφησυχάζουν ποτέ.Βρίσκονται συνέχεια σε εσωτερικές υφολογικές διεργασίες γι'αυτό και σχεδόν κάθε χρόνο γίνεται κάποια αλλαγή στο χώρο μικρή ή μεγάλη , ξαναγράφοντας το παραμύθι σε πιο μοντέρνα έκδοση.

Γνώριμα πρόσωπα , φίλοι και γνωστοί, όλοι εδώ μεταμορφώνονται. Γίνονται μέρος ενός σύγχρονου παραμυθιού που εκτυλίσσεται στην οδό Σκουφά. Όποιος έχει την διάθεση να περνάει καλά... απλά στα Τρία Γουρουνάκια περνάει καλύτερά!

Σκουφά 73,
Κολωνάκι
 210 3647699