Academia Del Tango

Η «Academia del Tango» δημιουργήθηκε με σκοπό τη μελέτη, τη διάδοση και την εκμάθηση του χορού, της μουσικής και του πολιτισμού του Αργεντίνικου Τango.

Ιδρύθηκε το έτος 2000 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων, όπως ανοιχτά σεμινάρια χορού, διαλέξεις για την κοινωνική ιστορία του Tango, χορευτικές παραστάσεις, μουσικοχορευτικές βραδιές Αργεντίνικου Tango, εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής, καθώς και διδακτικά σεμινάρια χορού από διάσημους Αργεντινούς χορευτές.

Τον Μάρτιο του 2003, παρουσία του πρόξενου της πρεσβείας της Αργεντινής, μετέφερε την έδρα του σε ένα νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, λίγα μέτρα από το σταθμό του Θησείου.

Τα μέλη της «Academia del Tango», έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να διδαχθούν το Tango σ’ έναν μοναδικό χώρο, εμπνευσμένο από την χρυσή περίοδο του Tango και την εποχή του μεσοπόλεμου.

Σήμερα η «Academia del tango» έχοντας ήδη 15 χρόνια λειτουργίας, εγκαινίασε και έναν δεύτερο νέο χώρο, το Academia del tango STUDIO (Αγαθάρχου 15 & Λεπενιώτου στου Ψυρρή) και συνεχίζει την πορεία της μένοντας πάντα πιστή στην μαγεία του Tango.

Ερμού 129,
Μοναστηράκι
210 3310605, 6977744255

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές από Academia Del Tango.