Προσφορές για "Steak-I"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Steak-I". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Steak-I

Mέσα σε ένα χρόνο το steak restaurant που δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Ρωμανάκης ακριβώς απέναντι από την πασίγνωστη ταβέρνα του «Ρωμανάκια» καθιερώθηκε στις πρώτες θέσεις της ατζέντας των κρεατοφάγων της πόλης. Τα μοσχάρια, Black Angus και όχι μόνο, έρχονται από επιλεγμένες φάρμες των ΗΠΑ, της Ουρουγουάης και της Αυστραλίας, ενώ υπάρχουν και μοσχάρια από την Ισπανία και την Ελλάδα.

Πρωτοποριακή κίνηση η συνεργασία με μικρή φάρμα στην Κρήτη που πειραματίζεται με την εκτροφή μοσχαριών Black Angus – αξίζει να τα δοκιμάσετε… Φέτος το βάρος πέφτει σε κοπές όπως tomahawk, μπριζόλα χωρίς κόκαλο και με κόκαλο και στα κρεατικά ξηρής ωρίμανσης (dry aged). Το εστιατόριο, εκτός από το φούρνο josper που λειτουργεί 100% με ξυλοκάρβουνο, επιλέγει και την τεχνική του μαγειρέματος sous vide.

Δυνατή γεύση το ζουμερό μπιφτέκι με δικής τους κοπής μοσχαρίσιο κιμά ή Black Angus – άλλωστε ό,τι προσφέρεται στο κατάστημα είναι χειροποίητο και φέρει τη σφραγίδα τους (κυριολεκτικά, αφού και το ψωμάκι είναι σφραγισμένο με το όνομα του μαγαζιού...). Επιμελημένη wine list από τον ελληνικό και τον ευρωπαϊκό αμπελώνα μαζί με ιδιαίτερα κοκτέιλ με ρακή, μαστίχα και κρασί σε επιμέλεια του Νίκου Σουρμπάτη. Μεσα στον Φεβρουάριο θα υπάρχει καινούργιο μενού, το οποίο μπορείτε να δείτε στο σάιτ του εστιατορίου.

Πλατεία Κοραή 4 (Λεωφ. Μεσογείων 366),
Αγία Παρασκευή
Τηλ. 2130370700