Προσφορές για "Το Μαχαιροπίρουνο εν δράσει"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Το Μαχαιροπίρουνο εν δράσει". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Το Μαχαιροπίρουνο εν δράσει

Το Μαχαιροπίρουνο έν δράσει είναι ένα καινούργιο μεζεδοπωλείο στο Αιγάλεω που άνοιξε πριν λίγους μήνες στην περιοχή. Στο Μαχαιροπίρουνο μπορείς να απολαύσεις ελληνικές χειροποίητες παραδοσιακές γεύσεις σε έναν παραδοσιακό και οικογενειακό χώρο με γήινα χρώματα που μπορεί να γίνει το στέκι της παρέα σας.

Από το κατάλογο του Μαχαιοπίρουνου σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την ομώνυμη σαλάτα Μαχαιροπίρουνο με διάφορα λαχανικά χρωματιστά με τυρί μανούρι & ένα εξαιρετικό dressing, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και η μελένια σαλάτα με ρόκα, dressing μελιού και αυθεντικό προσούτο. Περνώντας στα ορεκτικά, μας άρεσε η πατάτα αρματωλή, το τυρί σαγανάκι, ο μπεκρή μεζέ, και οι τυροκροκέτες με 4 τυριά και από κυρίως το χοιρινό κότσι, το γκιούλμπασι λαδόκολλα, και το κοντοσούβλι κοτόπουλο.Καθημερινά απολαύστε προβατίνα, γουρουνοπούλα και αρνάκι.Μην διστάσετε α ενημερωθείτε για το πιάτα ημέρας φυσικά!

Παλαιάς Καβάλας 126,
Αιγάλεω
 6980788829