Προσφορές για "IT Expert"

IT Expert

Η σχολή πληροφορικής IT Expert στο Αιγάλεω είναι ένα αδειοδοτημένο κέντρο εκπαίδευσης υπολογιστών από το Υπουργείο Παιδείας, έρευνας & Θρησκευμάτων. Παρέχονται Μαθήματα Σεμινάρια Υπολογιστών, Ecdl, UniCert, ACTA, KeyCert με προετοιμασία και τεστ για όλες τις πιστοποιήσεις.

Συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης προσόντων υπολογιστών, όπου τα πτυχία πληροφορικής, είναι δεκτά από τον Α.Σ.Ε.Π. και τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Είναι ένα απαραίτητο δικαιολογητικό για την συμμετοχή υποψηφίων σε διαγωνισμούς διεκδίκησης θέσεως εργασίας στο δημόσιο, καθώς και ένα επιπλέον προσωπικό εφόδιο για τον ιδιωτικό τομέα.

Η σχολή εκμάθησης υπολογιστών IT Expert, έχει σαν αποκλειστικό αντικείμενο την πληροφορική, με ειδικούς που έχουν πραγματική γνώση και εμπειρία στο χώρο. Τα μαθήματα γίνονται πολύ εύκολη υπόθεση ακόμη και από υποψήφιους με ελάχιστη ή καθόλου προηγούμενη επαφή με τους υπολογιστές. Μπορούμε και σχεδιάζουμε μαζί με τον σπουδαστή/στρια το εκπαιδευτικό πλάνο που του ταιριάζει. Έτσι χωρίς σπατάλη χρόνου και επιπλέον οικονομικής επιβάρυνσης, προσαρμόζουμε το σύστημά μας στις προσωπικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε ενδιαφερόμενου. Σκοπός η σίγουρη επιτυχία στον οποιοδήποτε στόχο τεθεί.

Η σχολή πληροφορικής μας είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο ECDL, Πιστοποιήσεων UniCert, λειτουργεί σε άνετο και σύγχρονο περιβάλλον.

Πανόρμου 8 (πεζόδρομος),
Αιγάλεω
 2114126569