UNIQKO: Brunch, Steak, Sushi

Στην καρδιά της Μαρίνας Ζέας, στην Ακτή Θεμιστοκλέους θα απολαύσετε γνώσεις και πολυετή εμπειρία στη γαστρονομία, που μεταμορφώνονται σε υπέροχα πιάτα.

Με βασικό concept τη ΝεοΥορκέζικη κουζίνα υπό την επίβλεψη του chef Νίκου Μαρίνου, το Uniqko έχει στόχο να ξεχωρίσει στην πρώτη σκέψη όλων των food lovers, ισορροπώντας θαρραλέα μεταξύ του ευρηματικού Brunch | Steak | Sushi.

Το ζεστό, απέριττο περιβάλλον σε συνδυασμό με τη μοναδική θέα και το εμπνευσμένο menu έχουν συντελέσει στην επιτυχία του Uniqko. Το menu προσαρμόζεται ετησίως με βάση τα φρέσκα εποχικά προϊόντα, διατηρώντας τις πιο διάσημες δημιουργίες που αποτελούν τις σταθερές αξίες του Uniqko.

Ο Chef Νίκος Μαρίνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη σε ένα σπίτι που οι παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις παντρεύονταν με τον NεοΥορκέζικο χαρακτήρα.

  • Σπούδασε στο Culinary Institute of America (CIA), μια από τις καλύτερες σχολές στον κόσμο.
  • Εργάστηκε σε κορυφαία ξενοδοχεία, όπως το The Ritz-Carlton: Luxury Hotels and Resorts – Boston, καθώς και στις American Cruise Lines στη Χαβάη.
  • Διατέλεσε Executive Chef στη Νέα Υόρκη, το New Jersey και την Αλάσκα ενώ στο Citi Field, πατρίδα της ιστορικής ομάδας των New York Mets είχε το ρόλο του Executive Sous Chef
  • Διατέλεσε Executive Sous Chef στο Hilton Athens
  • Συνεργασία με τη σχολή γαστρονομικής εκπαίδευσης Chef d’ Oeuvre
  • Guest chef στη διεθνή τηλεοπτική παραγωγή «Dinner with Plato»

Ακτή Θεμιστοκλέους 40
Πειραιάς
 210 4537278

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "UNIQKO: Brunch, Steak, Sushi". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.